ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: Τηλεθεατής έκανε μήνυση… στον «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή»!

Δεν συμφωνούσε με τον στραγγαλισμό του Ηγεμόνα Μουσταφά (!)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: Τηλεθεατής έκανε μήνυση… στον «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή»!

Απίστευτο μοιάζει το γεγονός ότι… τηλεθεατής αποφάσισε να κάνει μήνυση στον «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή»!

Η σειρά με τη ζωή του Οθωμανού σουλτάνου, που είναι δημοφιλής σε Τουρκία και Ελλάδα φαίνεται πως έχει επηρεάσει τη ζωή των τηλεθεατών κατά πολύ.

Έτσι όταν προβλήθηκε το επεισόδιο σύμφωνα με το οποίο ο Σουλεϊμάν δίνει εντολή να σκοτώσουν τον πρωτότοκο γιό του, ηγεμόνα Μουστάφα, γιατί έμαθε ότι θέλει να τον ανατρέψει… πλήθος εκπομπών ασχολήθηκαν με αυτήν την πράξη του Σουλτάνου, καλώντας ιστορικούς και ειδήμονες.

Ένας 47χρόνος τηλεθεατής, όμως δεν έμεινε εκεί, αφού κατέθεσε μέχρι και μήνυση κατά του Σουλτάνου, ζητώντας την αποκατάσταση του Ηγεμόνα Μουσταφά! Συγκεκριμένα, ο τηλεθεατής πήγε στον τάφο του Μουσταφά και στη συνέχεια στην Εισαγγελία για να καταθέσει τη μήνυση, σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα «Μιλλιέτ».

«Παρακολουθώ την σειρά και έχω πολύ επηρεαστεί από αυτή. Ήρθα στα δικαστήρια εξαιτίας της δολοφονίας δια στραγγαλισμού του γιού του ��ουλτάνου Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή, προκειμένου να καταθέσω μήνυση στην Γενική Εισαγγελία της Δημοκρατίας. Επιθυμώ να γίνει η αποκατάσταση του πρίγκιπα Μουσταφά και να αφαιρεθεί από τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή η σουλτανική του ιδιότητα. Η σειρά με έχει πολύ επηρεάσει», δήλωσε ο τηλεθεατής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top