Κωλοτούμπα ο Μπογδάνος: «δεν εκβίασα τον Νότη Σφακιανάκη»

Άλλα είπε σήμερα, άλλα ένα μήνα πριν, ο δημοσιογράφος...

Κωλοτούμπα ο Μπογδάνος: «δεν εκβίασα τον Νότη Σφακιανάκη»

Άλλα ντάλα κουτρουβάλα, της Παρασκευής το γάλα... Ασυναρτισίες λέω η showbitch; Λογικό το βρίσκω, μετά από αυτά που άκουσα να λέει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου!

Ο δημοσιογράφος του Σκάι έκανε κωλοτούμπα από τις λίγες, αφού στο «Μίλα» αρνήθηκε ότι εκβίασε τον Νότη Σφακια��άκη, όταν του έκανε τις περίφημες δηλώσεις υπέρ της Χρυσής Αυγής, ανατρέποντας αυτά που είχε πει περίπου ένα μήνα πριν, σε άλλη εκπομπή!

«Σε καμία περίπτωση δεν εκβίασα τον Νότη. Είμαι όμως ένας άνθρωπος που θέλει να πάει την δημοσιογραφία διαφορετικά από ότι έχουμε συνηθίσει», είπε ο Κωνσταντίνος στην εκπομπή του Star.

Με... κωλοτούμπες την πάει όντως διαφορετικά την δημοσιογραφία!

Υ.Γ.: για την ιστορία, σου παραθέτω τι είχε πει ο κ. Μπογδάνος τον Δεκέμβρη, στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, για τον... εκβιασμό στον Νότη Σφακιανάκη προκειμένου να πάει στην εκπομπή του και τα συμπεράσματα... δικά σου!

«Για πρώτη φορά στη ζωή μου κατάλαβα ότι μερικές φορές ο μόνος τρόπος για να βρεις το δίκιο σου είναι ο τραμπουκισμός. Μετά από την πρώτη συνέντευξη, φαινόταν ότι έχουμε μια καλή χημεία, σηκώνω εγώ το κινητό "Έλα Νότη, γιατί στην πέφτουν έτσι;", "Τι να πώ..." μου λέει αυτός. Του λέω "Δεν έρχεσαι να τα πούμε;", μου λέει "Έρχομαι. Πότε;". Απαντώ "Την ερχόμενη Τετάρτη". "Κανένα πρόβλημα. Αν η εταιρεία είναι ΟΚ, εγώ είμαι μέσα", απάντησε. Μιλάω με την εταιρεία και μου λένε "Αν ο Νότης είναι ΟΚ εμείς δεν έχουμε παράπονο". Μιλάω πάλι μαζί του τη Δευτέρα για το τελικό ΟΚ και μου λέει πάλι "ναι, δεν έχω κανένα πρόβλημα". Μου σκάει ένα μήνυμα αργά το βράδυ της Δευτέρας από έναν μάνατζερ της εταιρείας που μου έγραφε: "Καταρχήν, ο Νότης δεν κατάλαβε και κατά δεύτερον, πιστεύουμε και εμείς και το μαγαζί ότι είναι π��λύ σημαντικό η συνέντευξη να γίνει μετά την πρεμιέρα”. Έκανα κάτι πάρα πολύ απλό... Αφού λογοφέραμε πολύ άσχημα με τον μάνατζερ, του είπα ότι "σου το χρεώνω προσωπικά και αυτό που θα σου κάνω θα το θυμάσαι", γιατί μ’ έλεγαν ψεύτη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top