Θολό το μέλλον του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο MEGA

Διάθεση υπάρχει, αλλά…

Θολό το μέλλον του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο MEGA

Πολλά έχουν ειπωθεί για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον «Όμορφο Κόσμο του». Ο ίδιος έλεγε ότι δεν είχε κάνει καμία συζήτηση με το MEGA και παρά τις φήμες που τον ήθελαν να πηγαίνει στον ΑΝΤ1, εκείνος διαμήνυε ότι προτεραιότητα έχει το Μεγάλο Κανάλι.

Η πολυπόθητη συνάντηση λοιπόν έγινε την περασμένη Τρίτη. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συναντήθηκε με τον Πέτρο Μπούτο και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θετικό. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για πολύ ώρα για το τι συμβαίνει στην τηλεοπτική αγορά, και ο διευθυντής προγράμματος του MEGA ξεκαθάρισε στον Άρνι ότι τον θέλει και του χρόνου στο κανάλι, αφού ο «Όμορφος Κόσμος» πήγε πολύ καλά στο prime time.

Όλα όμως θα εξαρτηθούν από τον προϋπολογισμό που θα εγκριθεί από το διοικητικό συμβούλιο του σταθμού. Όταν αυτό γίνει γνωστό, τότε και τα στελέχη θα είναι σε θέση να αποφασίσουν ποιες τηλεοπτικές σειρές και ποια προγράμματα θα προχωρήσουν και του χρόνου.

Γι’ αυτό το λόγο οι δύο άνδρες προγραμμάτισαν νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, ελπίζοντας ότι το τοπίο δε θα είναι πια τόσο θολό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top