Τσιμτσιλή: Το «κόλπο» που κάνει για να μην τρώει πολύ

Τι πρότεινε η παρουσιάστρια στις τηλεθεάτριες για να μειώσουν τις θερμίδες

Ένα έξυπνο tip που εφαρμόζει για να μην παρασύρεται και τρώει πολύ, όταν βγαίνει να φάει με την οικογένειά της σε εστιατόριο ή σε ταβέρνα, μοιράστηκε με τις τηλεθεάτριες της εκπομπής Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

 

 

Το μαγευτικό ταξίδι της Τσιμτσιλή στη Βαρκελώνη!

Η παρουσιάστρια, ανέφερε πως όταν είναι χορτασμένη και δει να έρχονται στο τραπέζι πιάτα που της αρέσουν πολύ, σηκώνεται και πάει στην τουαλέτα. Εκεί κάθεται λίγα λεπτά, πλένει τα χέρια της και όταν γυρνάει στο τραπέζι της έχει φύγει η όρεξη. 

 

 

Στο Παρίσι η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Eγώ επειδή είμαι λαίμαργη, όταν είμαι στο τραπέζι και έρχονται τα πιάτα, δύσκολα σταματώ.Το κόλπο είναι να σηκώνεστε λίγο από το τραπέζι και να περπατάτε. Αν περάσουν λίγα δευτερόλεπτα, το διαχειρίζεστε καλύτερα. Πας στην τουαλέτα, πλένεις τα χέρια σου, επεξεργάζεσαι την πείνα σου και γυρνάς με λιγότερη όρεξη. Εφαρμόστε το φίλες μου», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

 

 

Βέβαια, το υπέροχο κορμί που διαθέτει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία είναι και μητέρα τριών παιδιών, δεν οφείλεται μόνο στην διατροφή αλλά και στη γυμναστική που κάνει. 

 

 

Η παρουσιάστρια κάνει πολλά είδη γυμναστικής, pilates, yoga, διάδρομο ενώ πρόσφατα ξεκίνησε και spinning. 

 


Τα οφέλη της συγκεκριμένης γυμναστικής είναι πολλά. Εκτός από την απώλεια κιλών, το spinning ενισχύει τη δύναμη και την αντοχή. 
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top