Τρεις ασκήσεις που μπορείς να κάνεις όσο κάθεσαι στην καρέκλα του γραφείου

Έξυπνες ασκήσεις για να εκτελέσεις όσο διαβάζεις

Τρεις ασκήσεις που μπορείς να κάνεις όσο κάθεσαι στην καρέκλα του γραφείου

Πώς θα σου φαινόταν αν εκμεταλλευόσουν τον χρόνο που περνάς καθημερινά καθιστή στο γραφείο, για να εκτελέσεις ορισμένες ασκήσεις που θα βελτιώσουν τη σωματική σου κατάσταση;

Αυτή είναι η διατροφή που μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες!

Ακολουθούν τρεις ιδανικές ασκήσεις που μπορείς να δοκιμάσεις ενώ κάθεσαι στο γραφείο, για να κρατήσεις το σώμα σου σε κίνηση.

Άρσεις ποδιών σε καθιστή θέση

Κάθισε όρθια στην καρέκλα σου. Ανασήκωσε το ένα πόδι από το έδαφος μέχρι να βρίσκεται στην ευθεία μπροστά σου. Κράτα το για μερικά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια χαμήλωσέ το πίσω χωρίς να το αφήσεις να αγγίξει το πάτωμα. Επανάλαβε και με το άλλο πόδι. Στόχευσε σε 10-15 επαναλήψεις σε κάθε πόδι.

Πιέσεις ώμων

Κάθισε όρθια με τους ώμους σου χαλαρούς. Σφίξε τις ωμοπλάτες σου μεταξύ τους σαν να προσπαθείς να κρατήσεις ένα μολύβι ανάμεσά τους. Διατήρησε αυτή τη στάση για 5-10 δευτερόλεπτα. Χαλάρωσε και επανάλαβε για 10-15 φορές.

Ζάχαρη: Πώς να τη μειώσεις - Κάνε έξυπνες αντικαταστάσεις!

Περιστρεφόμενη καρέκλα γραφείου

Κάθισε άνετα και κρατήσου στην άκρη του γραφείου ή της καρέκλας σου για σταθερότητα. Χρησιμοποίησε τους μύες του κορμού σου για να περιστρέψεις την καρέκλα σου από τη μία πλευρά στην άλλη χωρίς να μετακινήσεις τα πόδια σου. Στόχευσε στις 10-15 περιστροφές προς κάθε κατεύθυνση.

Πηγή: allyou.gr

Συντάκτρια: Ναταλία Πετρίτη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top