Βικτόρια Μπέκαμ: Αυτό είναι το φαγητό που τρώει κάθε μέρα εδώ και 25 χρόνια

Τι επιλέγει για σνακ η σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ

Τι είχε πει η Βικτόρια για τις φερόμενες απιστίες του Μπέκαμ

Μπορεί η Βικτόρια Μπέκαμ να έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά: τον Μπρούκλιν, τον Κρουζ, τον Ρομέο  και τη Χάρπερ, ωστόσο η σύζυγος του κορυφαίου αθλητή είναι στο ίδιο βάρος που ήταν πριν φέρει στον κόσμο τα τέσσερα παιδιά της.

Το πρώην μέλος των Spice Girls έχει αποκαλύψει κατά καιρούς πως πάντα προσέχει τη διατροφή του και δεν κάνει ατασθαλίες. Μάλιστα, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης του στο podcast του River Café’s Table 4 με τη Ρουθ Ρότζερς, εξομολογήθηκε τι διατηρεί τη σύζυγό του σε φόρμα..

Η Bικτόρια λοιπόν όπως είπε, εδώ και 25 χρόνια τρώει το ίδιο φαγητό κάθε μέρα! Ποιο είναι αυτό; Ψητό ψάρι με λαχανικά στον ατμό.

Ο 46χρονος άσος της μπάλας και επιχειρηματίας ανέφερε επίσης πως εκείνος θέλει όταν βγαίνει για φαγητό οι γύρω του να απολαμβάνουν τις λιχουδιές. Ένα από τα πιο αγαπημένα του βράδια ήταν όταν η Βικτόρια  ήταν έγκυος στη Χάρπερ και είχε παρεκκλίνει από την υγιεινή διατροφή. 

«Ήταν μια από τις αγαπημένες μου βραδιές. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι ήταν, αλλά ξέρω ότι δεν το έχει φάει από τότε», ανέφερε ο Μπέκαμ.

Η Βικτόρια σε παλαιότερή της συνέντευξη είχε δηλώσει πως είναι πολύ ιδιότροπη με το φαγητό. 

Στο μαγείρεμα προτιμά να μη χρησιμοποιεί λάδι, βούτυρο ή σάλτσες. Όσον αφορά το σνακ και πάλι προτιμά κάτι ιδιαίτερο που δεν είναι άλλο από ψωμί ολικής άλεσης με αλάτι.

Οι ειδικοί ωστόσο επισημαίνουν πως το να τρώμε κάθε μέρα το ίδιο φαγητό είναι κακό για την υγεία μας. Το ψάρι μπορεί να είναι πλούσιο σε καθαρές πρωτεΐνες, σελήνιο, Ω-3 λιπαρά οξέα και βιταμίνη D ωστόσο, δε θα πρέπει να καταναλώνεται κάθε μέρα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top