2+1 ασκήσεις ενδυνάμωσης για να γυμνάσεις τους μυς μόλις σε 20 λεπτά

Ακολούθησέ τες και ανέβασε την ψυχολογία σου

γυμναστικη

Η καθημερινότητα σου είναι γεμάτη από υποχρεώσεις και αυτό που αφήνεις πίσω είναι η άσκηση; Πιο κάτω σου έχουμε μερικές από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις ενδυνάμωσης, τις οποίες μπορείς να ακολουθήσεις και να προτιμήσεις, χωρίς να πας στο γυμναστήριο.

Τι να μην κάνεις όταν υποφέρεις από αϋπνίες

Αν βάλεις στο πρόγραμμα σου να ξυπνάς 20 λεπτά νωρίτερα κάθε μέρα, θα φροντίσεις το σώμα σου, θα ενδυναμώσεις τους μυς σου και θα ανεβάσεις τη ψυχολογία σου. 

Push Ups

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις τις παλάμες σου κάτω από τους ώμους, να τεντώσεις τα πόδια προς τα πίσω και στηριζόμενη στις μύτες να προσπαθήσεις να αγγίξεις το πάτωμα με το στήθος σου, χαμηλώνοντας τα χέρια σου. Επανάλαβε 2 σετ των 20 επαναλήψεων έκαστο και είσαι έτοιμη!

Squats

Στάσου όρθια με ίσια την πλάτη σου και τα πόδια σου σε ίση απόσταση. Έπειτα γείρε λίγο προς τα εμπρός και κάνε 20 καθίσματα, σφίγγοντας όλο σου το σώμα. Επανάλαβε άλλα 2 σετ και προχώρα στα επόμενα!

Έρευνα: Πως συνδέεται η παχυσαρκία με το Αλτσχάιμερ

Plank

Ξάπλωσε ανάσκελα στο mat σου και στηρίξου στα χέρια και τα πόδια σου. Σφίξε την κοιλιά σου και κρατήσου σε αυτή τη στάση για περίπου 40 δευτερόλεπτα. Κάνε ένα διάλλειμα 15-20 δευτερολέπτων και επανάλαβε άλλες 2 φορές την ίδια άσκηση.  

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top