Πέντε διαφορετικοί τρόποι να χάσεις βάρος

Θα δεις τα κιλά να φεύγουν γρήγορα

κιλά

Αν θέλεις να χάσεις λίγο βάρος δεν χρειάζεται να υποστείς στερήσεις και θυσίες. Αρκεί να προσαρμόσεις στην καθημερινότητά σου μερικά απλά tips που θα σε βοηθήσουν να καις περισσότερες θερμίδες και να παίρνεις λιγότερες. Απλά μαθηματικά δηλαδή.

Πιο κάτω σου έχουμε 6 εύκολες αλλαγές που μπορείς να κάνεις για να χάσεις βάρος: 

Ο «δύσκολος» διάδρομος στην υπεραγορά 

Δεν υπάρχει λόγος να έχεις πατατάκια ή μπισκότα στο σπίτι. Εάν έχεις απίστευτη λιγούρα για ένα τέτοιο σνακ αλλά χρειάζεται να πας μέχρι το περίπτερο για να το αγοράσεις, είναι πιο πιθανό να δείξεις αυτοπειθαρχία. Καθάρισε όλα τα ντουλάπια και το ψυγείο και αντικατάστησε τις θερμιδικές «βόμβες» που συνήθως μασουλάς με σνακ με λιγότερες θερμίδες, όπως ψημένους ηλιόσπορους ή δημητριακά.

Tροφές που αποδυναμώνουν τον οργανισμό σου

Ευχάριστη γυμναστική, γίνεται!

Γέμισε το mp4 σου με μουσικές που σε κάνουν να ανυπομονείς να πας στο γυμναστήριο, σε γεμίζουν ενέργεια, σε βοηθάνε να τα δώσεις όλα στο ελλειπτικό – και επειδή θα θέλεις να ακούς όλη την playlist, οι προπονήσεις σου θα διαρκούν περισσότερο!

Στόχος: Το τζιν 

Ξεκίνα το τρέξιμο και βάλε στόχο να μην σταματήσεις πριν καταφέρεις να χωρέσεις πάλι στο παλιό, στενό σου τζιν.

Γλυκάκι; 

Αν δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς γλυκό, φρόντισε να αφαιρέσεις τις αντίστοιχες θερμίδες από το υπόλοιπο διαιτολόγιό σου. Τρώγοντας υγιεινά σνακ όπως καρότα, αντί για κάτι πιο παχυντικό, μπορείς να απολαύσεις ένα κομμάτι σοκολάτα και ένα ποτήρι κρασί το βράδυ.

Tips για να ξυπνήσεις τον μεταβολισμό σου

Βρες τη φόρμα σου σε πέντε λεπτά

Προσπάθησε να γυμνάζεσαι για μερικά λεπτά όποτε είναι δυνατό. Για παράδειγμα κάνε μερικά πηδηματάκια επιτόπου ή ροκανίσματα κοιλιακών την ώρα των διαφημίσεων ή χόρεψε την ώρα που μαγειρεύεις ή πλένεις τα πιάτα. Έτσι καις περισσότερες θερμίδες και δεν μασουλάς αφηρημένα μπροστά στην τηλεόραση.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top