Θες να χάσεις τα 2-3 ενοχλητικά κιλά; Δες πώς θα τα καταφέρεις!

Δε χρειάζεται άγχος και πίεση

Ζυγαριά - μεζούρα

Εντάξει, 2-3 παραπανίσια κιλά δεν είναι κάτι τραγικό, αλλά καμιά φορά στέκονται εμπόδιο σε αυτά που θες να φορέσεις. Γι΄αυτό θες διακαώς να τα ξεφορτωθείς. Και φυσικά, υπάρχει τρόπος να το κάνεις.

Όπως κι αν επιλέξεις να «κινηθείς» για να χάσεις κάποια κιλά, αυτό που παίζει μεγάλο ρόλο είναι η ψυχολογία σου. Δε χρειάζεται άγχος και πίεση. Φτάνει να το πάρεις απόφαση.

Θέλεις να χάσεις κιλά χωρίς δίαιτα; Τι να κάνεις

Δεύτερο βήμα είναι να μειώσεις την κατανάλωση υδατανθράκων. Έτσι, τα επίπεδα πείνας θα μειωθούν και θα καταλήξεις να καταναλώνεις αρκετά λιγότερες θερμίδες. Αντί να καίει υδατάνθρακες για ενέργεια, το σώμα σου θα αρχίσει να καίει το αποθηκευμένο λίπος για να πάρει ενέργεια.

Mικρές αλλαγές που θα αλλάξουν προς το καλύτερο τη ζωή σου

Επίλεξε παράλληλα πρωτεΐνες, υγιεινά λίπη και λαχανικά. Κάθε ένα από τα γεύματα σου πρέπει να περιλαμβάνει μια πηγή πρωτεΐνης, μια πηγή υγιούς λίπους και λαχανικά με χαμηλή περιεκτικότητα υδατανθράκων.

Παράλληλα, μην ξεχνάς την άσκηση, που είναι καίριας σημασίας. Το ίδιο και η ενυδάτωσή σου και ο ύπνος.Ακολούθησε τα πιο πάνω ευλαβικά και θα δεις που σύντομα θα απαλλαγείς από εκείνα τα κιλά που σε ενοχλούσαν.

Πηγή: mylife.com.cy

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top