Έξι oλόδικές σου στιγμές μέσα στην ημέρα για να είσαι εσύ καλύτερα

Που κανείς δε θα πρέπει να σου τις χαλάει…

Χαρούμενη γυναίκα

Σύνταξη: Νανά Χατζή

Kαλή μαμά είναι η χαρούμενη μαμά. Και καλή σύντροφος, είναι η ευχαριστημένη σύντροφος. Τα... βαμπίρ του χρόνου σου (υποχρεώσεις, δουλειές, παιδιά, σπίτι) δε θα σταματήσουν ποτέ να ρουφούν τις ελεύθερες ώρες σου. Όσο και να πάρουν, ποτέ δε θα είναι ευχαριστημένα. Ήρθε η ώρα να κρεμάσεις το "Do not disturb" εκεί που εσύ νομίζεις και να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής. Έτσι κι αλλιώς δε μας έμεινε τίποτε άλλο…

Επίμονη κούραση: 5 πιθανοί λόγοι που νιώθεις διαρκώς εξαντλημένη

Ένα πρωινό με ηρεμία: Έχω φίλες που βάζουν το ξυπνητήρι στις έξι το πρωί, για να καταφέρουν να πιούν ένα καφέ χωρίς φασαρία, όταν όλοι οι άλλοι κοιμούνται. Η ώρα του πρωινού καφέ και του ξεροψημένου τοστ είναι μεγάλη απόλαυση! Ξύπνα, λοιπόν, 20 λεπτά πιο νωρίς και ξεκίνα την ημέρα σου με ένα ζεν πρωινό, χωρίς να βιάζεσαι. 

Η ώρα του μπάνιου: Μπορεί να χτυπάνε τηλέφωνα, δε βγαίνω από το καυτό μπάνιο, παρά μόνο όταν αισθανθώ ότι κοντεύω να σκάσω από το καυτό νερό και σε λίγο θα κοιμηθώ μέσα στην μπανιέρα.

Η ώρα που είσαι με τον αγαπημένο σου στο κρεβάτι: Ε, είπαμε δε μας έχει μείνει τίποτε άλλο.

Πόσες ώρες ύπνου χρειάζεσαι ανάλογα με την ηλικία σου;

H ώρα που διαβάζεις ή μαθαίνεις κάτι: Όταν βυθίζεσαι σε ένα βιβλίο, όταν ο συγγραφέας σε έχει πάρει από το χέρι και σε οδηγεί στο δικό του σύμπαν, μην αφήσεις κανέναν να διακόψει αυτό το ταξίδι. Για μισή ώρα κλείσε τα κινητά και αφοσιώσου στο βιβλίο, στη γλώσσα, στη μουσική ή στην τέχνη που μαθαίνεις. Όπου θέλεις εσύ.

Γυμναστείτε παρέα με τον σκύλο σας!

Η ώρα της γυμναστικής: Μπορεί να είναι τα 30 λεπτά περπάτημα στο πάρκο, μπορεί να είναι το pilates, η yoga, το κολυμβητήριο ή το γυμναστήριό σου. Είναι ώρα ιερή και δε θα πρέπει να την θυσιάζεις για τίποτε στον κόσμο.

Η ώρα που μπαίνεις στην ηλεκτρική κουβέρτα: Όλο το χρυσάφι του κόσμου, η απόλυτη ευτυχία... Ζεστασιά και ηρεμία!

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top