Έτσι έφτιαξε η Dakota Johnson το κορμί της για το «Fifty Shades Freed»

5 tips που ακολούθησε η σέξι ηθοποιός

Ο ρόλος της Dakota Johnson ως Anastasia Steele στην πολυαναμενόμενη ταινία “Fifty Shades Freed” εκτόξευσε τη δημοτικότητά της στα ύψη. Για να μπορέσει όμως να κατακτήσει αυτόν τον ρόλο και να ανταποκριθεί επάξια σε αυτόν, η Dakota έκανε και κάποιες θυσίες.

Η νεαρή ηθοποιός υιοθέτησε ένα πιο υγιεινό lifestyle που συνδυάζει σωστή διατροφή και πολλή γυμναστική. Η ίδια αποκάλυψε τις ασκήσεις και το πρόγραμμα διατροφής που την έκαναν να αποκτήσει ένα τόσο σέξι σώμα.

 

  1.  Αρχικά, θα πρέπει να τονίσουμε πως ξεκίνησε να προπονείται από το 2016 για την ταινία του 2018. To “Fifty Shades Darker” (που βγήκε το 2017) και το “Fifty Shades Freed” κινηματογραφήθηκαν διαδοχικά στο ξεκίνημα του Φεβρουάριου του 2016. Χρειάστηκαν πέντε συνεχείς μήνες γυρισμάτων επί πέντε ημέρες την εβδομάδα στο Βανκούβερ, με τις τελευταίες δύο εβδομάδες στη Γαλλία, για να ολοκληρωθεί το έργο.
  2. Η Dakota γυμναζόταν περίπου πέντε ημέρες την εβδομάδα για 30 έως 60 λεπτά. «Κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών των γυρισμάτων, είχαμε μπει πιο επιθετικά, αλλά αργότερα, το περιορίσαμε σε μόλις 30 λεπτά», λέει η Ramona, η personal trainer της.
  3. Τα βάρη αστραγάλων διαδραμάτισαν βασικό ρόλο στην εκπαίδευση της νεαρής ηθοποιού. «Κατά τη διάρκεια των περισσότερων προπονήσεων, κάναμε πολλές κινήσεις ξαπλωμένες φορώντας τα βάρη των αστραγάλων για να αυξήσουμε την ένταση».
  4.  Η Dakota έκανε διαφορετικές ασκήσεις κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας. «Όταν κάνεις τις ίδιες ασκήσεις όλη την ώρα, αρχίζεις να χτίζεις μυϊκό όγκο», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ramona. «Ο στόχος μας ήταν να τονίσουμε τους μύες της, έτσι την εκπαιδεύσαμε με διάφορους τρόπους».
  5.  Όσον αφορά στο φαγητό της, το είχε κανονίσει με μία ειδική υπηρεσία. «Δεν παρακολούθησα το μέρος του φαγητού», αναφέρει αρχικά η προπονήτρια της και συνεχίζει: «Κανονίστηκε με έναν σεφ στο Βανκούβερ, ο οποίος έφτιαχνε τα γεύματα της που περιλάμβαναν άπαχο κρέας, κινόα και λαχανικά. Ήταν επίσης μεγάλη fan των χυμών. Μόλις βρήκε τον τρόπο με τον οποίο ήθελε να τρώει, τον υιοθέτησε για αρκετούς μήνες».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top