Τελικά όσα κιλά χάνουμε με δίαιτα τα ξαναπαίρνουμε

Έρευνα Αμερικανών ειδικών αποκαλύπτει το μυστικό για να μην συμβεί αυτό ποτ

Ισορροπημένη διατροφή

Σύμφωνα με νέα έρευνα Αμερικανών ειδικών, οι περισσότεροι που έχασαν κιλά, είναι σχεδόν βέβαιο πως στο μέλλον θα τα έχουν πάρει ξανά, ενώ στη συνέχεια θα τα ξανά χάσουν και όλο αυτό φαίνεται πως δημιουργεί ένα μοτίβο κυκλικό.  

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της  έρευνας, όλοι λίγο ή πολύ θα το πάθουμε αυτό. Το μεγάλο μυστικό όμως είναι πως αν χάσει κάποιος πολλά κιλά, τότε μειώνεται αισθητά η πιθανότητα να χαλάσει τη διατροφή του στο μέλλον και να τα ξαναπάρει. Αυτό επεσήμανε η υπεύθυνη της έρευνας  Τζοάνα Χουάνγκ ,από την  εταιρεία  Novo Nordisk Inc,στο συνέδριο ενδοκρινολογίας της Βοστόνης. 

«Πολλοί άνθρωποι ξανακερδίζουν το βάρος τους μετά την αρχική απώλεια, ενώ οι περισσότεροι, μετά από μια αρχική περίοδο αδυνατίσματος, ακολουθούν ένα πρότυπο 'ανακύκλωσης', βιώνοντας διαδοχικές φάσεις απώλειας και ανάκτησης βάρους», ανέφερε η Χουάνγκ.
         
Οι ειδικοί που συμμετείχαν στην έρευνα ανέλυσαν στοιχεία από  177.800 ανθρώπους που έπασχαν από παχυσαρκία. Αυτοί που κατάφεραν να χάσουν τα περισσότερα κιλά στην αρχή,  μπόρεσαν μετά να συνεχίζουν να αδυνατίζουν.  
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top