Τι απαντά ο Χρήστος Χωμενίδης σε αυτούς που τον «πέθαναν»

«Με κυνηγούν για τον Γρηγορόπουλο»

Τι απαντά ο Χρήστος Χωμενίδης σε αυτούς που τον «πέθαναν»

Άθλια χαρακτηρίζει ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης την «είδηση» της αυτοκτονίας του, που έκανε χθες τον γύρο του Ίντερνετ και για την οποία έγραψε το star.gr διαψεύδοντας τον θάνατό του. Παράλληλα, προαναγγέλει δικαστικό αγώνα και αποδίδει όσα γράφτηκαν σε σχόλιό του για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.


«Ναι, ζω», απαντούσε ο συγγραφέας σε φίλους και γνωστούς που έπαιρναν συνεχώς τηλέφωνο, μην μπορώντας να πιστέψουν όσα διάβαζαν: επικαλούμενος το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο συντάκτης του δημοσιεύματος έλεγε ότι ο Γιώργος Χωμενίδης έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του.


Μιλώντας στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο συγγραφέας ανακοινώνει πως θα κινηθεί νομικά για να μην συμβεί κάτι παρόμοιο σε άλλον. «Σκεφτείτε η κόρη μου να ήταν λίγο μεγαλύτερη και να μάθαινε στο σχολείο αυτή την είδηση», λέει, ενώ σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Έθνος» αποδίδει όσα γράφτηκαν σε ένα σχόλιό του στο Facebook για τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.


Στο σχόλιό του για τον αδικοχαμένο μαθητή, ο κ. Χωμενίδης υποστήριζε πως «πέθανε δύο φορές, μία από τα χέρια τρελαμένου μπάτσου και μία από ανθρώπους άσχετους με τ��ν νεκρό, οι οποίοι τον χρησιμοποίησαν ως μέσο για την δική τους επανάσταση ή εκτόνωση». Μάλιστα, πολλοί του επιτέθηκαν φραστικά μέσω Facebook, φτάνοντας ακόμα και στο σημείο να πουν ότι «έρχονται κρεμάλες».


Ο συγγραφέας, πάντως, είναι το πιο πρόσφατο από τα θύματα του λεγόμενου crawling, δηλαδή της τυφλής αναπαραγωγής μιας είδησης από ιστοσελίδες και blogs. Πριν τον κ. Χωμενίδη κάποιοι είχαν «πεθάνει» αρκετούς Έλληνες επώνυμους, όπως οι Κώστας Καραφώτης, TUS και Απόστολος Γκλέτσος, ενώ οι αναρτήσεις για τους δήθεν θανάτους τους παραμένουν...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top