«Art and the City»

Πρωτότυπη ομαδική έκθεση

«Art and the City»

Είκοσι φοιτητές και νέοι απόφοιτοι της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών ζωγραφίζουν για την πόλη τους, στην πρωτότυπη ομαδική έκθεση, με τίτλο «Art and the City», η οποία διοργανώνεται από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 10 Οκτωβρίου 2010, στη Στοά Σπύρου Μίλιου.

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής και κατασκευές από καλλιτέχνες που στην πλειοψηφία τους, παρουσιάζονται για πρώτη φορά. Το θέμα της έκθεσης είναι εμπνευσμένο από τη ζωή στην πόλη και τα έργα των καλλιτεχνών φιλοδοξούν να δώσουν μία νέα, φρέσκια άποψη της τέχνης, χρησιμοποιώντας ως καμβά το αστικό τοπίο.

Τις πρώτες ημέρες της έκθεσης, η Στοά Σπύρου Μίλιου και ο πεζόδρομος της Βουκουρεστίου θα μετατραπούν σε ένα «υπαίθριο ατελιέ», όπου οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες θα δημιουργήσουν εξ’ αρχής ή θα αποπερατώσουν επί τόπου τα έργα τους, προσφέροντας τη δυνατότητα στο κοινό να παρακολουθήσει τα διάφορα στάδια υλοποίησης. Στη συνέχεια, τα έργα θα εκτεθούν σε μία ειδική εγκατάσταση στο εσωτερικό της στοάς και την ημέρα των εγκαινίων, πενταμελής κριτική επιτροπή θα επιλέξει τα τρία κορυφαία έργα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 10 Οκτωβρίου 2010

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top