Τα φιλιά της...Θεσσαλονίκης

Φιλοξενούνται στην Αθήνα

Τα φιλιά της...Θεσσαλονίκης

Τριάντα, μεγάλων διαστάσεων, φωτογραφίες που απεικονίζουν τη στιγμή ενός φιλιού συνθέτουν την έκθεση «Φιλιά», η οποία θα φιλοξενείται στην πλατεία Κεραμεικού στο Γκάζι και στους κεντρικούς πεζόδρομους στον δήμο Περιστερίου και στον δήμο Αμαρουσίου έως τις 8 Οκτωβρίου.


Απλοί, καθημερινοί άνθρωποι, που είναι ζευγάρια και οικογένειες, φωτογραφήθηκαν εθελοντικά και αφιλοκερδώς από τον Καθηγητή της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ., Γιώργο Κατσάγγελο σε μία προσπάθεια του Κέντρου Σεξουαλικής κ��ι Αναπαραγωγικής Υγείας στο Α.Π.Θ., να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη, για τα σεξουαλικά ζητήματα και τα προβλήματα αναπαραγωγής. Η πρωτότυπη έκθεση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στον περίβολο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Έπειτα από την Αθήνα θα μεταφερθεί στο Ναύπλιο και θα επισκεφθεί και άλλες πόλεις για να μεταφέρει το μήνυμά της.


Οι διοργανωτές της έκθεσης είναι το Αριστοτέλειο και το Κέντρο Σεξουαλικής και Αναπαραγωγής Υγείας, το οποίο ιδρύθηκε το 1998, με σκοπό να προάγει τα συναισθηματικά φορτισμένα θέματα της σεξουαλικότητας και των προβλημάτων αναπαραγωγής μέσα από την ερευνητική του δράση και το εκπαιδευτικό του έργο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top