Έκθεση βιβλίου της Φρανκφούρτης

Αφιερωμένη στην ψηφιακή τεχνολογία

Έκθεση βιβλίου της Φρανκφούρτης

H φετινή Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης που υποδέχτηκε χιλιάδες επαγγελματίες του βιβλίου από όλο τον κόσμο, είναι αφιερωμένη στην ψηφιακή τεχνολογία.

Στην έκθεση συμμετέχουν 7.533 εκδότες, συγγραφείς, εκδότες και λογοτεχνικοί πράκτορες από 111 χώρες. Τιμώμενη χώρα για φέτος είναι η Αργεντινή και παρά την οικονομική κρίση, οι συμμετέχοντες ήταν ελαφρώς περισσότεροι σε σχέση με πέρυσι.

Όπως τόνισε ο διευθυντής της έκθεσης ο Γιούργκεν Μπόος, το διαδίκτυο αναδεικνύεται σε σημαντικό στοιχείο της έκθεσης Βιβλίου της Φρανκφούρτης, πολλαπλασιάζοντας τον κύκλο των επαφών αλλά εξυπηρετώντας ταυτόχρονα την ανάγκη για μια πιο άμεση, «ζωντανή» επαφή. Διαδραστικά βιβλία, on line συζητήσεις με συγγραφείς και εκδότες, διαδικτυακές κοινότητες αναγνωστών, είναι μερικές μόνο από τις δυνατότητες τις οποίες υπογράμμισε κατά την παρουσίαση του προγράμματος της φετινής διοργάνωσης.

Η έκθεση της Φρανκφούρτης φέρνει κοντά τους ανθρώπους-κλειδιά από διαφορετικές βιομηχανίες, από τη μουσική, τον κινηματογράφο, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και το βιβλίο, προβλέποντας ότι σύντομα θα αρχίσουν να συνεργάζονται μεταξύ τους, με αιχμή του ενδιαφέροντος τα e-books.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top