H «Φθινοπωρινή Ιστορία» του Αλεξέι Αρμπούζωφ

Στο θέατρο Άλμα

H «Φθινοπωρινή Ιστορία» του Αλεξέι Αρμπούζωφ

H «Φθινοπωρινή Ιστορία» του Αλεξέι Αρμπούζωφ, σε απόδοση Ερρίκου Μπελιέ και σκηνοθεσία Ιωάννας Μιχαλακοπούλου, με τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο και με την Κατερίνα Μαραγκού, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Άλμα.

Πρόκειται για την τρυφερή ιστορία δύο μοναχικών ανθρώπων του Ροντιόν και της Λύντια που συναντιούνται σε ένα παραλιακό θεραπευτήριο. Ο μοναχικός 65χρονος χειρούργος Ροντιόν είναι ο διευθυντής το�� θεραπευτηρίου και έχει χηρέψει από τη γυναίκα του. Η εξωστρεφής και τρυφερή Λύντια, είναι φιλοξενούμενη στο θεραπευτήριο και έχει ζήσει αλλεπάλληλους χωρισμούς από τους συντρόφους και τους συζύγους της. Από τις πρώτες συναντήσεις τους δημιουργείται μια περίεργη χημεία ανάμεσα σε αυτό το αντιφατικό δίδυμο.

Με συνεχείς αναδρομές στο παρελθόν, λεπτό χιούμορ και οξυδερκείς διαλόγους, οι δύο ήρωες αρχίζουν να φτιάχνουν γέφυρες μεταξύ τους, γιατί συναισθάνονται ότι μόνη λύση στην εσώτερη αναταραχή καθενός αποτελεί η συμπληρωματική παρουσία του άλλου.

Ο Αλεξέι Αρμπούζωφ είναι ένας από τους ελάχιστους συγγραφείς της Μεταπολεμικής Ρωσίας (τότε Σοβιετικής Ένωσης) που το έργο τους έχει ξεπεράσει τα όρια της πατρίδας τους.

Η «Φθινοπωρινή Ιστορία», που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, έχει παρουσιαστεί με τεράστια επιτυχία στις κυριότερες σκηνές της Δυτικής Ευρώπης και της Αμερικής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top