19-25 Απριλίου: Ο ιταλικός κινηματογράφος έρχεται στην Αθήνα!

Στους κινηματογράφους «Ιντεάλ» και «Έλλη»

19-25 Απριλίου: Ο ιταλικός κινηματογράφος έρχεται στην Αθήνα!
Ο ιταλικός κινηματογράφος έρχεται στις ελληνικές αίθουσες από 19 έως 25 Απριλίου! Οι κινηματογραφόφιλοι θα μπορούν να παρακολουθούν στους κινηματογράφους «Ιντεάλ» (Πανεπιστημίου 46) και «Έλλη» (Ακαδημίας 64) ταινίες του σύγχρονου ιταλικού σινεμά.

Η τελετή έναρξης στο «Ιντεάλ» γίνεται με την καινούρια ταινία «Appartamento ad Atene» («Διαμέρισμα στην Αθήνα»), με το σκηνοθετικό ντεμπούτο του σκηνοθέτη, Ρουτζέρο Ντι Πάολα. Η υπόθεση της ταινίας διαδραματίζεται στη γερμανοκρατούμενη Αθήνα του 1942, στους πρόποδες της Ακρόπολης.

Την ίδια μέρα, το κοινό μπορεί να δει στην «Έλλη» δύο άλλες ταινίες: τη δραματική κομεντί «La donna della mia vita» («Η γυναίκα της ζωής μου») του Λούκα Λουτσίνι από το Μιλάνο με τον Αλεσάντρο Γκάσμαν, γιο του Βιττόριο και το «L’ uomo che verra» («Ο άνθρωπος που θά 'ρθει») του Τζόρτζιο Ντιρίτι.

Συνολ��κά, στη διάρκεια της γιορτής θα προβληθούν 26 ιταλικές ταινίες. Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.tuttoitalia.gr.

Την κινηματογραφική γιορτή θα πλαισιώσουν γεύσεις της γειτονικής χώρας αφού η ιταλική κουζίνα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, αλλά και προϋπόθεση για μια πλήρη γνωριμία με την ιταλική κουλτούρα.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιταλικής Πρεσβείας, του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών και του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top