Oι Stomp κάνουν γενέθλια στην Αθήνα

Θα κάνουν μουσική ακόμα και... με νεροχύτες!

Oι Stomp κάνουν γενέθλια στην Αθήνα

Για ακόμα μία φορά έρχεται στη χώρα μας το πολυθέαμα που ακούει στο όνομα Stomp! Μόνο που αυτή τη φορά, η εμφάνισή τους συμπίπτει με τα γενέθλιά τους και μας υπόσχονται να γεμίσουν το θέατρο Badminton με αρμονία και ρυθμό...

Τενεκέδες, κουβάδες, βαρέλια, σπιρτόκουτα, άδεια κουτάκια μπύρας, εφημερίδες, σκουπόξυλα ακόμα και νεροχύτες θα χτυπήσουν δυνατά στην Αθήνα από τις 30 Νοεμβρίου και μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου.

Αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση των Stomp σε κλειστό θέατρο στη χώρα μας, αφού τις προηγούμενες φορές έχουν εμφανιστεί στο Ηρώδειο, στο Θέατρο Λυκαβηττού και στο Θέατρο Πέτρας.

Το σόου των Stomp ξεκίνησε το 1991 στο Μπράιτον από δύο Βρετανούς καλλιτέχνες και σύντομα κατάφερε να αποκτήσει διεθνή ακτινοβολία και αναγνώριση. Είναι ένας συνδυασμός κρουστών, ρυθμικής κίνησης και οπτικής κωμωδίας και πρόκειται για την πιο ευφάνταστη επινόηση στον χώρο των μουσικών τεχνών.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και κοστίζουν από 25 έως 65 ευρώ. Θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα «Public», στο ticketnet.gr και τηλεφωνικά στο 210 88 40 600.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top