Είδαμε το Μιούζικαλ Αναστασία και ήταν σαν να ταξιδέψαμε στο Παρίσι

Demy, Ίαν Στρατής και Τσαλταμπάσης σε μία υπερπαραγωγή διεθνών προδιαγραφών

«Ό,τι ζητάς θα το βρεις στο Παρίσι», θυμόταν η Άνια που ταξίδεψε από τη Ρωσία ως τη γαλλική πρωτεύουσα, για να ανακαλύψει πως είναι η πριγκίπισσα Αναστασία. Βλέποντας όμως το μιούζικαλ Αναστασία σε ελληνική παραγωγή με ζωντανή ορχήστρα, Έλληνες ηθοποιούς, τραγουδιστές και χορευτές απαράμιλλου ταλέντου σε ένα κατ’ αρχάς θέατρο και στη συνέχεια παλκοσένικο κοσμημένο με αναδιπλούμενα αληθοφανή σκηνικά και πάνελ με βίντεο που σε ταξιδεύουν σε άλλους τόπους μαγικούς, ανακαλύπτεις πως ό,τι ζητάς, μπορείς να το βρεις πια στην Αθήνα!

Anastasia the musical

Το θέατρο μεγαλοπρεπές, καθαρό και φρεσκοβαμμένο υποδέχεται περήφανα τους θεατές στο γεμάτο από κόσμο κέντρο της στολισμένης Αθήνας.

Οι αναπαυτικές θέσεις παρέχουν καλή οπτική επαφή από πλατεία και διαζώματα, ενώ και η ακουστική αποζημιώνει και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του μιούζικαλ. Θέατρο και ατμόσφαιρα που θυμίζει βραδιές στο Λονδίνο και το Παρίσι.

Από τη μεγάλη γέφυρα έως τον μαθηματικά σχεδιασμένο συντονισμό της κίνησης των ηθοποιών με το βίντεο και το σκηνικό που δημιουργεί την απόλυτη αίσθηση ταξιδιού με τρένο, φαίνεται το ταλέντο πολλών ανθρώπων που έχουν δουλέψει σε αυτή την παράσταση και εμφανίζονται στη σκηνή μόνο μέσα από το έργο τους.

Στη θεατρική αυτή μεταφορά της ταινίας του 1997 της 20th Century Fox, τον ρόλο της χαμένης Ρωσίδας πριγκίπισσας Αναστασίας υποδύεται η Demy, τον πρωταγωνιστή Ντιμίτρι ο Ίαν Στρατής και τον φίλο του, Βλαντ, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Υψηλές νότες που θυμίζουν όπερα, χορογραφίες που φέρνουν σε παριζιάνικο καμπαρέ, αλλά και μπαλέτο, χιούμορ, υποκριτικό ταλέντο και η βασιλική παρουσία της «γιαγιάς» Μίρκας Παπακωνσταντίνου ολοκληρώνουν μία παράσταση που εντυπωσιάζει και μας δείχνει πως η καλλιτεχνική Αθήνα έχει πολλά να προσφέρει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top