Όταν η Τέχνη συναντά το κρασί. Wine Not;

Ο Άγγελος Δαμουλιάνος είναι ο  δημιουργός της πρωτοποριακής online κάβας

Όταν Η Τέχνη Συναντά το Κρασί

Το κρασί είναι ένα έργο τέχνης που μπορείς να το πιεις στο ποτήρι . Μία τέχνη φαντασίας που με το χρόνο εκφράζει ιδέες και συναισθήματα . Ο Άγγελος Δαμουλιάνος , ο  δημιουργός της πρωτοποριακής online κάβας Botilia.gr μαζί με την ομάδα του  ¨ταξιδεύει ¨ αυτά τα έργα τέχνης σε όλο τον κόσμο με τους λάτρεις του κρασιού σε κάθε πλευρά της υφηλίου να έχουν την πολυτέλεια να γευτούν οινικά διαμάντια όπως τα αποκαλεί από Έλληνες παραγωγούς . ¨Από μικρός το ενδιαφέρον μου για το κρασί ήταν μεγάλο . Στα οικογενειακά τραπέζια  ήμουν πάντα το χέρι που έπαιρνε τα ποτήρια με το κρασί και τα δοκίμαζε κάτω από το τραπέζι. Αυτό εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο πάθος με πολλά ταξίδια , γνωριμίες , πολλές δοκιμές και αρκετές σπουδές. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα του botilia , από την ανάγκη μίας παρέας φίλων να βρίσκουμε κρασιά που τότε δεν υπήρχαν διαθέσιμα στις κάβες . Ξεκινήσαμε να ανακαλύπτουμε αξιόλογα  κρασιά μικρών παραγωγών , τα οποία αρχικά διαθέταμε  σε φίλους . Μετά απέκτησε περισσότερους θαυμαστές  και κάθε χρόνο μέχρι τώρα βραβεύεται ως η καλύτερη online κάβα ¨.  

Κότσιρας και Πασχαλίδης έρχονται στο VOX

Από το ταξίδι του κρασιού , στο φεστιβάλ τέχνης και οινογνωσίας.  

Ο Άγγελος Δαμουλιάνος , ο  δημιουργός της πρωτοποριακής online κάβας Botilia.gr 

Ο Άγγελος Δαμουλιάνος , ο  δημιουργός της πρωτοποριακής online κάβας Botilia.gr 

Το Wine & Art Φεστιβαλ επιστρέφει στην Σχολή Καλών Τεχνών , με μία νέα παλέτα γεύσεων, αρωμάτων και χρωμάτων .   

¨Ήταν μια ιδέα ανθρώπων του κρασιού που πίστευαν στη συσχέτιση του κρασιού με την τέχνη  και αποφασίσαμε να το δοκιμάσουμε . Και είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε αρωγό τη σχολή καλών τεχνών σε αυτό το εγχείρημά μας ανοίγοντας τις πόρτες της τέχνης στο κοινό ¨, αναφέρει ο Άγγελος Δαμουλιάνος , συνδιοργανωτής του φεστιβαλ .  

Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει περισσότερα από 500 κρασιά 80 μπουτίκ οινοποιιών και ταυτόχρονα να απολαύσει μία μοναδική έκθεση τέχνης από τη σπάνια συλλογή της Ανωτατης Σχολής Καλών Τεχνών με τα πρώτα έργα πολύ γνωστών καλλιτεχνών . Ταυτόχρονα μέσα στο χώρο θα εξελίσσονται  θεατρικά και μουσικά  δρώμενα   δίπλα σου τη στιγμή που οι γευστικοί σου κάλυκες θα ανακαλύπτουν νέα οινικά διαμάντια.  

Πληροφορίες

Σάββατο και Κυριακή (21 & 22 Οκτωβρίου )  11:00 20.00 

Τοποθεσία

Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, αίθουσα Νίκος Κεσσανλής 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top