Οι Γιαγκίνηδες στον «Σταυρό του Νότου Plus»

Έρχονται για να μας ξεσηκώσουν με τα ρεμπέτικα τραγούδια τους

Θέατρο: Οι Γιαγκίνηδες Στον Σταυρό Του Νότου Plus

Οι ξεχωριστοί ΓΙΑΓΚΙΝΗΔΕΣ μας προσκαλούν για 4 συνεχόμενες Παρασκευές (27/10, 3, 10 & 17/11) στον Σταυρό του Νότου Plus να μας ξεσηκώσουν μέσα από αγαπημένα ρεμπέτικα και κλασικά λαϊκά τραγούδια παιγμένα με την νεανική τους ορμή και τον ξεχωριστό τους τρόπο!

Η Γιάννα Βασιλείου στον Σταυρό του Νότου Club

Οι νεαροί Γιαγκίνηδες που αυτό - χαρακτηρίζονται ως ρεμπέτικο - λαϊκοπαραδοσιακό σχήμα, έχουν αλωνίσει τους δρόμους των ελληνικών πόλεων και νησιών προκαλώντας «χαμό» στα social media, με εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, αποκτώντας φανατικό κοινό σε όλη την Ελλάδα.

Δημιουργήθηκαν το 2019 από δύο νεαρούς μουσικούς, τον Σπύρο Ζήση και τον Παναγιώτη Σικλαφίδη, οι οποίοι αποφάσισαν να μοιραστούν την αγάπη τους για την ρεμπέτικη μουσική παίζοντας μουσική στα στενά της Θεσσαλονίκης.

Mετά από μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, κατά την διάρκεια της οποίας συμμετείχαν και σε αρκετά φεστιβαλ, ξεκινούν τις χειμερινές τους εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου Plus με full band, όπου θα παρουσιάσουν, εκτός από τα αγαπημένα τους ρεμπέτικα και λαϊκά, και τα δικά τους καινούργια τραγούδια όπως την δημοφιλή πια «Καταφερτζού» και τον συγκινητικό «Αντάμη»!

ΓΙΑΓΚΙΝΗΔΕΣ:

Παναγιώτης Σικλαφίδης - μπουζούκι, φωνή

Σπύρος Ζήσης - κιθάρα, φωνή

Σπύρος Κουρουμπέτσης - τύμπανα, κρουστά

Βαγγέλης Θεοδωρίκας - μπάσο

Έρση Μεϊτανίδου - φλάουτο

Info:

Ώρα Έναρξης: 22.00

Εισιτήριο θέασης: 13 ευρώ (Το εισιτήριο θέασης αφορά στην είσοδο στον χώρο)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top