H Grouper Cinemas εγκαινιάζει τον πρώτο θερινό κινηματογράφο

To «Options Open Air Cinema» στο Ίλιον.

«Options Open Air Cinema»

Στις 13 Ιουλίου 2023 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ριζικά ανακαινισμένου θερινού κινηματογράφου “Options Open Air Cinema” χωρητικότητας 145 θέσεων το οποίο βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Escape Center στο Ιλιον.

Διονύσης Στεριώτης, Σάκης Τανιμανίδης

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό κλάδο, τον αθλητισμό, στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι του διαφημιστικού κλάδου και της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και πλήθος επωνύμων με κοινό παρονομαστή την αγάπη τους για την 7η τέχνη.

Διονύσης Στεριώτης, Πλάτων Μαρλαφέκας

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο brand ambassador των Options Cinemas κος Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος απηύθυνε θερμό χαιρετισμό στους καλεσμένους, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για την έλευση της νέας κινηματογραφικής εμπειρίας στο χώρο του κινηματογράφου.

 

Ακολούθησε special screening της ταινίας «Επικίνδυνη αποστολή: θανάσιμη εκδίκηση μέρος πρώτο», όπου διαπιστώθηκε από όλους η απαράμιλλη ποιότητα ήχου και εικόνας προσφέροντας μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά διασκέδασης στους εκλεκτούς καλεσμένους.

O Σάκης Τανιμανίδης και o Διονύσης Στεριώτης Chairman - Grouper Entertainment

O Σάκης Τανιμανίδης και o Διονύσης Στεριώτης Chairman - Grouper Entertainment

Μαρία Στεριώτη, Majd Samaan

Ο θερινός κινηματογράφος προβάλλει πλούσιο πρόγραμμα ταινιών, ενώ ταυτόχρονα δίνει επιλογές με διαφορετικού τύπου καθίσματα, όπως διθέσιοι αναπαυτικοί καναπέδες για όσους επιθυμούν μεγαλύτερη άνεση, καρέκλες σκηνοθέτη αλλά και πουφ chaise longue. Όλα τα καθίσματα έχουν μοναδικές ονομασίες εμπνευσμένες από καταξιωμένους σκηνοθέτες, ηθοποιούς και super heroes.

Μαρία Σταυριανάκη, Κίμωνας Φραγκιάδης, Μαρία Στεριώτη, Λίλη Ευθυμίου

O Γενικός Διευθυντής του Star, Κάρολος Αλκαλάι

To bar προσφέρει μεγάλη γκάμα γευστικών επιλογών, με ολοκληρωμένο μενού φαγητού, snacks, ποτά, κρασιά, καλύπτοντας ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα! Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και στο φαγητό, υπάρχει η δυνατότητα online παραγγελίας, σκανάροντας το QR code με το σύνολο των προϊόντων του bar και απευθείας service στη θέση του πελάτη για εκείνους που θα επιλέξουν κάθισμα καναπέ.

Ο νέος talk of the town προορισμός διασκέδασης, ήρθε για να προσφέρει μια ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία στην Αθήνα.

Η ομάδα Grouper Cinemas

Η ομάδα Grouper Cinemas

Η Grouper Cinemas συνεχίζει δυναμικά

Η Grouper Cinemas έχει στο επίκεντρο τον επισκέπτη, γι’αυτό και δίνει έμφαση στην ποιότητα, στην υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, στο πλούσιο πρόγραμμα ταινιών για όλες τις ηλικίες, με απώτερο στόχο την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης. Στον Όμιλο ανήκουν τα αποκλειστικά δικαιώματα εκπροσώπησης της παγκοσμίου φήμης IMAX® για την Αττική, προκειμένου να προσφέρει στο μέλλον την πιο καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία στους επισκέπτες της.

Διονύσης Στεριώτης, Λήδα Βιτουλαδίτου, Αποστόλης Μήτσης

Διονύσης Στεριώτης, Λήδα Βιτουλαδίτου, Αποστόλης Μήτσης

“Volta Cinema” σε συνεργασία με τα “Options Cinemas”

Με γνώμονα το ευρύτερο όραμα της εταιρείας που αποβλέπει στην ποιοτική παιδική και οικογενειακή ψυχαγωγία, στις 15 Ιουνίου 2023 άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, ο θερινός παιδικός κινηματογράφος “Volta Cinema” σε συνεργασία με τα “Options Cinemas”, που φιλοξενείται εντός του παιδοτόπου “Volta Fun Park” στο εμπορικό κέντρο Avenue Mall στο Μαρούσι.

Διονύσης Στεριώτης, Χάρης Λαούδης, Κίμωνας Φραγκιάδης

Διονύσης Στεριώτης, Χάρης Λαούδης, Κίμωνας Φραγκιάδης

Με ένα πλούσιο κατάλογο ποιοτικών παιδικών ταινιών όπως Disney, Pixar κ.α., οι οικογένειες μπορούν να συνδυάσουν το παιχνίδι με τον κινηματογράφο, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με καθημερινές προβολές, πολύχρωμα και αναπαυτικά καθίσματα, με υπέροχες λιχουδιές για τους μικρούς επισκέπτες.

Διονύσης Στεριώτης, Majd Samaan, Joseph Samaan President of Tanweer Group

Διονύσης Στεριώτης, Majd Samaan, Joseph Samaan President of Tanweer Group
O Options Cinemas brand ambassador Σάκης Τανιμανίδης

Στα άμεσα σχέδια της Grouper Cinemas, είναι ο θερινός κινηματογράφος εντός του εμπορικού κέντρου Smart Park στα Σπάτα χωρητικότητας 150 θέσεων ο οποίος ήρθε πρόσφατα στην κατοχή της εταιρείας με στόχο να ξεκινήσει σύντομα τη λειτουργία του, ενώ το 2024 θα επανασυστηθεί με μια μορφή έκπληξη που θα ενθουσιάσει το κοινό.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top