4 δωρεάν παραστάσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

Το ΚΘΒΕ μας ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο της υποκριτικής

Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

Ως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου έχει οριστεί η 27η Μαρτίου, και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, θέλοντας να γιορτάσει αυτή τη μέρα με το κοινό, προσφέρει στους θεατές 140 προσκλήσεις- εισιτήρια για το μαγικό κόσμο της υποκριτικής τέχνης, την Τετάρτη 29 Μαρτίου.

Άρης: Ένα πολιτικό έργο που έγινε θεατρική παράσταση

Μία από τις παραστάσεις που μπορούν οι θεατές να παρακολουθήσουν είναι «Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής», σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αμπαζή στη σκηνή «Σωκράτης Καραντινός» της Μονής Λαζαριστών.

Photograph51: Ένα πολιτικό και ταυτόχρονα ευαίσθητο έργο

Για την παράσταση θα δοθούν 50 διπλές προσκλήσεις.

Η δεύτερη παράσταση είναι οι «Εχθροί», σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθηνού στο θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών για την οποία επίσης θα δοθούν 50 διπλές προσκλήσεις.

Και την παράσταση «Αλγό- ρυθμος» σε σύλληψη- σκηνοθεσία Αλεξάνδρας Καζάζου & Ελεάνας Γεωργούλη στο Φουαγιέ της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι θέλουν αφού το ΚΘΒΕ δίνει 25 διπλές προσκλήσεις.

Τέλος και για την παράσταση «Σ’ εσάς που με ακούτε» που είναι  σε σκηνοθεσία Χρήστου Θεοδωρίδη και παίζεται στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών, θα δωθούν 15 προσκλήσεις.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΚΘΒΕ, www.ntng.gr και να δηλώσουν συμμετοχή για δωρεάν προσκλήσεις. 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top