Λίγο πριν φύγει για το Survivor All Star, απολαύσαμε τον Ηλία Μπόγδανο LIVE

If you love Rock & Roll, then you know where to go

Ηλίας Μπόγδανος: Πήγαμε Στο Dirty Sanchez Πριν Το Survivor

Είμαι στο Ψυχικό. Βράδυ Χριστουγέννων. Ανήμερα. Ολυμπιονικών 310, δίπλα στη Λεωφόρο Κηφισίας. Dirty Sanchez. Ο Ηλίας Μπόγδανος και η μπάντα του, INCO, είναι έτοιμoi για το δικό τους #SeasonFinale, λίγες μέρες πριν από την αναχώρηση του Ηλία για το Survivor All Star

Ηλίας Μπόγδανος: Το Survivor Και Η Σύντροφός Του Αλεξάνδρα

Αν και το live ξεκινάει κατά τις 23:00, εσύ πρέπει να είσαι στο νέο Tex - Mex στέκι του Ψυχικού από τις 21:30 - 22:00. Για να διαλέξεις με ποιο ποτό θα συντροφεύσεις το βράδυ σου και να χαθείς στα new-age pop τραγούδια που ακούς (Moby, Dua Lipa, Beyoncé, Rihanna και μικρές νοσταλγικές μελωδίες που σε παρασύρουν στον ρυθμό τους).

Η μουσική αρχίζει να ηρεμεί και να αλλάζει, τα φώτα να χαμηλώνουν, τα πρώτα Riff της κιθάρας να μας προετοιμάζουν για αυτό που ξεκινά. Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι στη σκηνή και η πιο Cool Rock βραδιά ξεκινά. Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου. Χρειάζεσαι μόλις ένα λεπτό για να αντιληφθείς δύο πράγματα: (α) για τις επόμενες τρεις ώρες δεν θα κάνεις τίποτα άλλο από το να (σιγο)τραγουδάς, χορεύεις, αφιερώνεις, απολαμβάνεις το ποτό σου, αισθάνεσαι και (β) ο Ηλίας Μπόγδανος και η μπάντα του δεν έχουν απλά ασύλληπτη ενέργεια. Στη μεταδίδουν. Σε κάθε κύτταρο του οργανισμού σου.

Ηλίας Μπόγδανος: Το στιλάτο σπίτι που μένει με τη σύντροφό του

Χορεύεις, πάλλεσαι, δονείσαι, στροβιλίζεσαι, αφουγκράζεσαι τον παλμό, του επιτρέπεις να σε διαπέρασει, τον αισθάνεσαι, τον ζεις. Στο μεταδίδει ο Ηλίας, Rockstar και Frontman εντός και εκτός σκηνής. Ένας Performer με νότες διεθνούς σταρ και ψυχή μεγαλύτερη από το ποσοστό ενέργειας που καταθέτει πάνω στην σκηνή. Και πίστεψε με το τελευταίο δεν είναι απλά θηριώδες. Τα live των INCO είναι μία θύελλα. Συναισθημάτων, μελωδιών, θετικής ενέργειας, φωνητικών, καρδιοχτυπημάτων. Ένα πάρτι, στο οποίο όλοι γίνονται μία παρέα χωρίς να γνωρίζονται από πριν. Τους ενώνει αυτό που νιώθουν εκείνη τη στιγμή και όσα το ένστικτο τους, τούς προετοιμάζει ότι θα συμβούν.

Ετσι, αισθανθήκαμε και εμείς. Μία Live Performance τριών ωρών (χωρίς κανένα διάλειμμα) που αφήνεις την καρδιά και τον ρυθμό να σε καθοδηγήσει. Ένα πάρτι στο οποίο παίρνει η καρδιά σου φωτιά, χωρίς να υπάρχουν κανόνες, κοιτάς ψηλά και θες να μείνεις για πάντα γνωρίζοντας ότι το να πας μία φορά δεν είναι αρκετό. Κι αν δεν καταφέρεις να είσαι εκεί (άνθρωποι είμαστε, γρίπες και ιώσεις - μακριά από εμάς - κυκλοφορούν), μην εκπλαγείς αν η κολλητή ή ο κολλητός σου κάνουν Face Time και ξάφνου εμφανιστεί στην οθόνη ο Ηλίας.

Πήγε ήδη μία. Ο Ηλίας έχει αφήσει τη σκηνή, για να ανέβει στο τραπέζι, να περπατήσει πάνω στο μπαρ, να τραγουδήσει μπροστά σου, να σου αφιερώσει και με έναν ξεκάθαρο δικό του μοναδικό τρόπο έχει ήδη επιστρέψει στη σκηνή για να μας καταστρέψει με τις μπαλάντες του γλυκά.

Final Dance. Η μουσική δυναμώνει, το κέφι παραμένει στα ίδια υψηλά επίπεδα, η διάθεση κορυφώνεται μαζί με τον ρυθμό. Ένα εκρηκτικό φινάλε μας περιμένει. Ένα κράμα αδυσώπητης ενέργειας και unstoppable πάθους για αυτό που κάνουν οι INCO στη σκηνή. Δεν θα μπορούσαν να καταπιαστούν με τίποτα άλλο - όχι γιατί δεν έχουν την ικανότητα, αλλά επειδή κάποια πράγματα στη ζωή είναι meant to be.

Ραντεβού το καλοκαίρι!
Xo

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top