Ηλίας Μπόγδανος: Το στιλάτο σπίτι που μένει με τη σύντροφό του

Το έχουν φτιάξει ακριβώς στα... μέτρα τους!

Η υποδοχή του Ηλία από τους φίλους του - Βίντεο Ιnstagram

Ο φιναλίστ του Survivor, Ηλίας Μπόγδανος λίγο μετά από την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο, προσπαθεί να μπει ξανά στους ρυθμούς και την καθημερινότητά του στην Ελλάδα.

Ηλίας Μπόγδανος: Η φιλία του με τον Τανιμανίδη - «Ήταν δύσκολη η θέση του»

Μπορεί να «τερμάτισε» δεύτερος, όμως έχει κερδίσει στην αγάπη, καθώς είναι πολύ ερωτευμένος με το κορίτσι του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Μετά τον μεγάλο τελικό μάλιστα, έκαναν ένα πάρτι στο σπίτι όπου συγκατοικούν με λίγους και καλούς φίλους, ώστε να γιορτάσουν την επιστροφή του.

μπογδανος ηλίας

Το ξανθό μοντέλο βρίσκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό του και τον στηρίζει με κάθε τρόπο. Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου δε θα μπορούσε να απουσιάζει από τον τελικό

Survivor τελικός: Δείτε την κούκλα σύντροφο του Ηλία Μπόγδανου, Αλεξάνδρα

Ηλίας και Αλεξάνδρα έχουν δημιουργήσει ένα σπιτικό ακριβώς στα… μέτρα τους. Το σπίτι του ζευγαριού είναι άνετο, νεανικό και πολύ στιλάτο!

Το ξύλινο πάτωμα σε συνδυασμό με τους μοντέρνους καναπέδες και τα εντυπωσιακά διακοσμητικά δίνουν μία αίσθηση «ζεστασιάς». Το σαλόνι με το τζάκι είναι ιδανικό για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, ενώ υπέροχη και λειτουργική είναι και η κουζίνα του Ηλία Μπόγδανου στην οποία μάλιστα φωτογραφήθηκε με τα ντραμς του!

 

Τις εντυπώσεις «κλέβει» η «γωνίτσα» του Ηλία, όπου παίζει μουσική με τους χιλιάδες δίσκους του να κοσμούν το πίσω μέρος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top