Survivor τελικός: Δείτε την κούκλα σύντροφο του Ηλία Μπόγδανου, Αλεξάνδρα

Η θερμή υποδοχή από τους φίλους του και τα πρώτα του λόγια

Ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν οι δυο φιναλίστ που έφτασαν στον τελικό του Survivor και διεκδίκησαν το έπαθλο των 100.000 ευρώ. 

Τελικά μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης.

Survivor - Τελικός: Νικητής είναι ο Σάκης Κατσούλης

Στο πλευρό του Ηλία Μπόγδανου ήταν από την αρχή του παιχνιδιού η κούκλα σύντροφός του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Το ξανθό μοντέλο βρίσκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό του και τον στηρίζει με κάθε τρόπο. Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου δε θα μπορούσε να απουσιάζει από τον τελικό.

Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από την Αλεξάνδρα να ανέβει στην σκηνή και να πει το δικό της κομμάτι της ιστορίας. Η Αλεξάνδρα σηκώθηκε από την θέση της ανάμεσα στο κοινό και έκατσε στο πλάι του αγαπημένου της. Για το πως βίωσε το ταξίδι του Ηλία Μπόγδανου είπε: «Φαινόταν σαν ψέμα. Τον παρακολουθούσα και τον στήριζα, του μετέφερα την θετική μου ενέργεια και περίμενα αυτή την στιγμή».

Survivor τελικός: Όλες οι εμφανίσεις των παικτών στο Άλσος Βεΐκου

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός θέλησε να θίξει το ζήτημα της ζήλειας, δεδομένου ότι κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ο Ηλίας ήταν αρκετά κοντά με συμπαίκτριές του.

Με ιδιαίτερη άνεση, η Αλεξάνδρα δήλωσε πως αυτό δεν αποτέλεσε ποτέ πρόβλημα για εκείνη: «Δεν έχω κανένα θέμα με αυτό. Είναι ο εαυτός του και δεν θέλω να καταπιέζεται. Δεν πρέπει να θέλεις να αλλάξεις κάποιον και πρέπει να τον δέχεσαι». 

Το ζευγάρι δεν είναι πολύ καιρό μαζί, αλλά όπως ανέφερε η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου γνωρίζονται εδώ και πέντε χρόνια.

Survivor τελικός: Η θερμή υποδοχή στο σπίτι του Ηλία Μπόγδανου από τους φίλους του και τα πρώτα του λόγια

Ο Ηλίας Μπόγδανος δεν κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στον τελικό του Survivor, ωστόσο η αποδοχή και η αγάπη του κόσμου φαίνεται ότι είναι τεράστια.

Ο μουσικός επέστρεψε τις πρώτες πρωινές ώρες στο σπίτι του και η υποδοχή από τους φίλους του ήταν ιδιαίτερα θερμή. Εκεί, διοργανώθηκε μια μικρή γιορτή με φωνές, χαμόγελα και τραγούδια, με τον Ηλία Μπόγδανο να δείχνει κουρασμένος αλλά πολύ χαρούμενος.

«Παιδιά, είναι τόσο πολλά αυτά που θέλω να σας πω, αλλά θα τα αφήσω για αύριο. Γιατί τώρα το μόνο που νιώθω να πω, είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ για αυτήν την αγάπη που έχω βιώσει. Αυτό είναι το αληθινό έπαθλο για μένα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου» είπε ο Ηλίας Μπόγδανος μέσα από ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top