«Τα Χριστούγεννα του Σκρούτζ» ζωντανεύουν στο Ιντεάλ

Η Γιούλη Ηλιοπούλου φέρνει το κλίμα των εορτών στο κέντρο της πόλης

«Τα Χριστούγεννα Του Σκρούτζ» Ζωντανεύουν Στο Ιντεάλ

Η εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Σκρούτζ», του Κάρολου Ντίκενς, σε θεατρική μεταφορά και σκηνοθεσία της Γιούλης Ηλιοπούλου, επέστρεψε για 6η συνεχόμενη χρονιά και φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων στον πολυχώρο πολιτισμού ΙΝΤΕΑΛ.

Ο φιλάργυρος Εμπενίζερ Σκρούτζ, ο θρυλικός ήρωας του Ντίκενς, είναι ένας πολύ πλούσιος, αλλά μίζερος και σκληρός άνθρωπος, δεν γνωρίζει τι σημαίνει αγάπη και γενναιοδωρία και θεωρεί τα Χριστούγεννα μια μεγάλη απάτη.

«Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ» γίνεται παράσταση στο θέατρο Αγγέλων Βήμα

Την παραμονή των Χριστουγέννων τον επισκέπτεται το φάντασμα του παλιού συνεταίρου του Τζέικομπ Μάρλευ και τον προειδοποιεί πως έχει μια τελευταία ευκαιρία να αλλάξει και να δει τη ζωή του και τους ανθρώπους με άλλα μάτια. Την επίσκεψη αυτή θα ακολουθήσουν κι άλλοι παράξενοι επισκέπτες, τα τρία πνεύματα των Χριστουγέννων, που θα του δείξουν την αλήθεια και τα λάθη του. Τον ταξιδεύουν στο παρελθόν, στο παρόν αλλά και στις άθλιες εικόνες που τον περιμένουν στο μέλλον του, αν δεν αποφασίσει να αλλάξει τον τρόπο που σκέπτεται και ενεργεί.

Ένα μοναδικό γιορτινό και λαμπερό θέαμα που μας ταξιδεύει στο όνειρο και τη φαντασία μαγεύει τις καρδιές μικρών και μεγάλων, μας στέλνει το μήνυμα της χαράς, της γενναιοδωρίας, της προσφοράς και καλεί τους ανθρώπους να έχουν στην καρδιά τους τα Χριστούγεννα 365 μέρες τον χρόνο. Η υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Ντίκενς μας αποκαλύπτει μέσα από το διαχρονικό ήρωα της πως η αγάπη κρύβει τα μυστικά της ευτυχίας.

«Τα Χριστούγεννα του Σκρούτζ» ζωντανεύουν στο Ιντεάλ

Μια δεκαπενταμελής ομάδα γνωστών, καταξιωμένων αλλά και νέων εξαιρετικά ταλαντούχων ηθοποιών, ερμηνεύουν τους είκοσι ρόλους του έργου με παραμυθένια κοστούμια εποχής του Μιχάλη Σδούγκου σε ένα μαγικό σκηνικό. Το φαντασμαγορικό θέαμα συμπληρώνεται με μαγικές μουσικές, 3D ANIMATION εφέ και εντυπωσιακές ειδικές κατασκευές.

«Τα Χριστούγεννα του Σκρούτζ» ζωντανεύουν στο Ιντεάλ

Συντελεστές
Κείμενο: Κάρολος Ντίκενς
Θεατρική μεταφορά -Σκηνοθεσία: Γιούλη Ηλιοπούλου
                                                                                             Σκηνικά: Μιχάλης Σδούγκος                                                                                                      Κοστούμια εποχής : Τζούλια Μάρκο
Μουσική επένδυση: Κρίστελ Καπερώνη
Κινησιολογία : Γιούλη Ηλιοπούλου
Φωτισμοί 3D animation: Λάμπρος Σουνδιάς
Ειδικές κατασκευές: Θοδωρής Τσιμπλάκης
Φωτογραφίες: Αποστόλης Παπανικολάου
Hair& make up : Νίκος Ζήσης
Δ/νση παραγωγής: Αντώνης Μαρκογιάννης
Παραγωγή: ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΙΟ
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top