Release Athens 2022: Το φετινό φινάλε είχε heavy metal διάθεση

Οι Slipknot σφράγισαν το φεστιβάλ με την δική τους ενέργεια

Το Release Athens 2022 έριξε αυλαία. Με τον πιο εντυπωσιακό -και heavy metal- τρόπο. Περισσότεροι από 20.000 θεατές χόρεψαν, ούρλιαξαν, τραγούδησαν, φώναξαν, ευχαριστήθηκαν το βράδυ της 23ης Ιουλίου στην Πλατεία Νερού. 

Το live πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας του φεστιβάλ άνοιξαν οι Project Renegade και οι Maplerun, δύο συγκροτήματα της νέας ροκ σκηνής που γνωρίζουν πολύ καλά πώς να σε κάνουν να τζαμάρεις. 

Στον ίδιο ρυθμό και οι αμέσως επόμενοι στη σειρά Vender, το συγκρότημα που έφερε τις πρώτες punk και heavy metal νότες στη βραδιά.

Αμέσως μετά, στην σκηνή ανέβηκαν οι Jinjer. Και η βραδιά απογειώθηκε. Η τετράδα από την Ουκρανία προσέχει τον ήχο της, φροντίζει τις μελωδίες της, δίνει αρκετά heavy ήχο, ενώ η χαρισματική frontwoman, Tatiana Shmailyuk, «δένει» τη φωνή της μαεστρικά με τους ήχους της μπάντας. 

Στις 9 το βράδυ, οι ιστορικοί Sepultura πραγματοποίησαν αυτό ακριβώς που υποσχέθηκαν. Να βάλουν «φωτιά» στη σκηνή. Το έκαναν πράξη, επιβεβαιώνοντας τον λόγο που θεωρούνται ως ένα από τα επιδραστικότερα thrash/death συγκροτήματα. Ασταμάτητο headbanging μέχρι τη στιγμή των Slipknot.

Οι πρώτες νότες του «Disasterpiece» ακούγονται στο υπόβαθρο, οι Slipknot εμφανίζονται στη σκηνή και το κέφι φτάνει στα heavy ύψη του. Ο frontman Corey Taylor δεν είναι απλά performer. Είναι ένας καλλιτέχνης με αμεσότητα, επικοινωνιακό χάρισμα και διάθεση για αλληλεπίδραση με το κοινό. Heavy Metal και το Release Athens ρίχνει τη φετινή του αυλαία με τον πιο ροκ τρόπο. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top