Olympic Day Run Greece: Επιστρέφει για 5η χρονιά την Κυριακή 29 Μαΐου

Με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών, Παραολυμπιονικών και σωματείων όλης της χώρας

Olympic Day Run Greece

To Olympic Day Run Greece, ο απόλυτος Ολυμπιακός αγώνας δρόμου, επιστρέφει για 5η χρονιά στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 29 Μαΐου με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών, Παραολυμπιονικών, διακεκριμένων αθλητών και προπονητών, αθλητικών συλλόγων και σωματείων όλης της χώρας.

6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου: Όλα όσα έγιναν

Οι εγγραφές άνοιξαν στην ιστοσελίδα του αγώνα olympicdayrun.gr. Κλείσε τώρα το ραντεβού σου στην και ζήσε την απόλυτη Ολυμπιακή εμπειρία καθώς το Olympic Day Run Greece αποτελεί τον μοναδικό στη χώρα Ολυμπιακό Αγώνα Δρόμου και τον επίσημο παγκόσμιο θεσμό για τον εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας, που καθιέρωσε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, με στόχο τη διάδοση της Ολυμπιακής ιδέας.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τον ΣΕΓΑΣ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσ/νίκης και το ΔΚΟ OLYMPiA.

Το Olympic Day Run Greece έχει ήδη αγκαλιαστεί με θέρμη από το ελληνικό και το διεθνές δρομικό κοινό, καθώς προσφέρει σπουδαίες συγκινήσεις, τοποθετώντας την Ελλάδα σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς στην αθλητική τουριστική βιομηχανία.

Το Olympic Day Run Greece περιλαμβάνει αγώνες 10 χλμ. για ενήλικες, 5 χλμ. για ενήλικες και εφήβους και 1,5 χλμ. για όλες τις ηλικίες.
Οι Αγώvες είναι πιστοποιημένοι από την AIMS.

Προβολές αρχαιολογικών ντοκιμαντέρ από την Πέμπτη 14 Απριλίου

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής, ενώ οι νικητές θα λάβουν τα ειδικά έπαθλα του 5ου Olympic Day Run Greece.

Οι σχολικές ομάδες συμμετέχουν δωρεάν στους Αγώνες 1,5 Km, ενώ ισχύουν ομαδικά πακέτα συμμετοχής. Κάνε σήμερα την Εγγραφή σου στο olympicdayrun.gr ή αυτοπροσώπως στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης (Αγ. Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου, Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη). Ισχύει Early bird εγγραφών, μέχρι τις 20 Απριλίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top