Τα Playboy parties επιστρέφουν το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

Που θα γίνει το πρώτο Playboy party της σεζόν;

Playboy parties

Είναι από τα πράγματα που μας έλειψαν περισσότερο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Εκείνες τις βραδιές που χρειαζόμασταν ένα καλό party ώστε να περάσουμε όμορφα, να δημιουργήσουμε αναμνήσεις, να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να προσθέσουμε ακόμη ένα κεφάλαιο διασκέδασης στην Βίβλο που ονομάζεται Playboy parties.

Aρβανιτάκη, Κότσιρας και άλλοι καλλιτέχνες τραγουδούν για τους πυρόπληκτους

Εξάλλου η ζωή είναι απλώς ένα party διαρκείας που δεν πρέπει να τελειώσει ποτέ.

Τα Playboy parties, λοιπόν, επιστρέφουν δυναμικά και πιο playfull από ποτέ. Η αρχή γίνεται το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου με το take over του επιτυχημένου Lollipop party του Bolivar Beach Bar. Το Playboy Greece υποδέχεται τη νέα season μ’ ένα μεγάλο party που δεν πρέπει να λείπεις.

Γιατί δεν πρέπει να λείπεις;

Διότι εκεί θα συναντήσεις δύο καλλιτέχνες που βρίσκονται στη μεγάλη οικογένεια του Playboy. Για την ακρίβεια, στα decks θα βρίσκεται ο 3 φορές DMC Champion Dj The Boy που θα σε κάνει να χορέψεις σε rnb ρυθμούς και η super ταλαντούχα Xenia Ghali θα αναλάβει να λικνιστείς σε house ρυθμούς.

Ωστόσο η εμπειρία ενός Playboy party δε μένει μόνο στις αισθήσεις. Τραβάει την κουρτίνα και σε οδηγεί στον κόσμο των παραισθήσεων. Τον ρόλο έχει αναλάβει ο Playboy illusionist, Tristan, ο οποίος κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα πραγματοποιήσει stage tricks, εμπνευσμένα από την ιστορία του μεγαλύτερου ανδρικού brand του πλανήτη.

Αλλά εκτός από αισθήσεις και παραισθήσεις, το Playboy σημαίνει sexiness και ερωτισμός. Τι Playboy party θα ήταν αυτό χωρίς τα Playboy bunnies; Ο χώρος του Bolivar Beach Bar θα γεμίσει από τα θρυλικά κουνελάκια του Playboy που θα έχεις τη δυνατότητα να τα γνωρίσεις, να φωτογραφηθείς μαζί τους και να διασκεδάσεις. 

Φυσικά τα parties του Playboy δεν αφορούν μόνο τον ανδρικό πληθυσμό. Απευθύνονται στη γυναίκα που πιστεύει στη γυναικεία ενδυνάμωση, την απελευθέρωση και την ισότητα. Στο Bolivar Beach Bar θα υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να γίνουν κομμάτι της κληρονομιάς του Playboy. Να μπουν στη μεγάλη οικογένεια του Playboy Greece. Το “Be Discovered” corner θα περιμένει τις γυναίκες που επιθυμούν να γίνουν οι Μούσες της επόμενης φωτογράφισης του Playboy και να συμμετάσχουν στα επόμενα events του brand. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top