Απόδραση από τη λογική: Ένα μοναδικό θέαμα μαγείας και ψευδαισθήσεων

O Έλληνας μάγος Σανκάρα μετατρέπει αντικείμενα σε σκόνη

Mάγος Σανκάρα

Σε ένα μοναδικό θέαμα μαγείας και ψευδαισθήσεων θα σας ταξιδέψει o Έλληνας μάγος Σανκάρα με την ομάδα του επιστρέφουν με το νέο show, ''Απόδραση ''. 

Ιστορία χωρίς όνομα: Το πάθος της Πηνελόπης Δέλτα για τον Ίωνα Δραγούμη

Μάγος Σανκάρα

Ο Μάγος Σανκάρα μετατρέπει αντικείμενα σε σκόνη

Πιστός στο ραντεβού του, όπως κάθε χρόνο, έρχεται για να παρουσιάσει σε μικρούς και μεγάλους νούμερα που ακροβατούν ανάμεσα στο ρεαλισμό και στην ψευδαίσθηση.

Ο Μάγος Σανκάρα μας προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα

Ανακαλύψτε τα όρια του μύθου, της τέχνης, των ψευδαισθήσεων και της πραγματικότητας. Παρακολουθήστε απίστευτες στιγμές, που κόβουν την ανάσα, στιγμές που «κλέβουν» το μυαλό και μιλούν στην ψυχή μας. Αιώρηση αντικειμένων, αντικείμενα που μεταμορφώνονται σε σκόνη μπροστά στα μάτια μας, άνθρωποι που πετάνε, μαγικοί καθρέφτες και άλλα πρωτότυπα και απίστευτα tricks κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής.

Ο Σανκάρα ανεβάζει την αδρεναλίνη μας 

Ο Σανκάρα είναι πλέον από τους σύγχρονους αλχημιστές της εποχής μας και έρχεται για να μας χαρίσει μαγεία, χιούμορ αλλά και δυνατά συναισθήματα. Είναι αυτός που μπορεί να εξαφανίσει την κακή διάθεση που κυκλοφορεί στην πόλη και να μας γεμίσουν γέλιο και θετική
ενέργεια.

μάγος Σανκάρα

Ο μάγος Σανκάρα μας δείχνει τρικ μαγείας 

Όπως έλεγε και ο Αϊνστάιν: «Υπάρχουν δύο μόνο τρόποι να ζήσεις τη ζωή σου. Ο ένας είναι σαν τίποτα να μην είναι θαύμα. Ο άλλος είναι σαν όλα να είναι ένα θαύμα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top