Μία σελίδα την ημέρα: Το νέο βιβλίο της Ζήνας Κουτσελίνη

Ένας οδηγός αισιοδοξίας που όλοι χρειαζόμαστε

Δείτε στο βίντεο τι είπε η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα»  για το νέο της βιβλίο 

Η έκδοση του νέου βιβλίου της Ζήνας Κουτσελίνη κυκλοφόρησε στις 11 Μαΐου και διατίθεται σε όλη την Ελλάδα. 

Διάθεση για νέα ξεκινήματα με το βιβλίο «Ψυχική Βιταμίνη»!

Ζήνα Κουτσελίνη

Το «Μία σελίδα την Ημέρα» δεν είναι ένα συνηθισμένο βιβλίο. Είναι ένας οδηγός αισιοδοξίας που όλοι χρειαζόμαστε.

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2021

Το νέο βιβλίο της Ζήνας Κουτσελίνη

«Είναι αλήθειες που κατέγραψα σε μια διαδρομή σκέψεων, αναζητήσεων και προβληματισμών. Σε όλες αυτές τις σελίδες, που μοιράζομαι μαζί σας... μπορείς να διαβάζεις μία κάθε μέρα και να παίρνεις αφορμή από τις δικές μου σκέψεις για να αναζητήσεις τη δική σου αλήθεια. Ίσως κάποιες δικές μου αλήθειες είναι και δικές σου. Ίσως κάποιες δικές μου σκέψεις είναι τελείως διαφορετικές από τις δικές σου... Αυτό είναι και το “παιχνίδι” αυτού του βιβλίου! Να βρούμε την ψυχή μας, να ακουμπήσουμε την καρδιά μας. Να αγαπήσουμε εμάς, τις διαδρομές μας, τα λάθη μας! Να αναζητήσουμε το φως, να ξεγλιστρήσουμε από τα σκοτάδια μας και να δοκιμάσουμε νέα μονοπάτια!» τονίζει η συγγραφέας και καταξιωμένη παρουσιάστρια, αποκαλύπτοντας έτσι το σκεπτικό της για τη συγγραφή αυτού του τόσο διαφορετικού βιβλίου.

Είναι αυτές οι 365 σελίδες, μία για κάθε ημέρα του χρόνου, που φιλοδοξούν να γίνουν η τροφή της σκέψης μας στην αναζήτηση της Αλήθειας της ζωής.

Μία σελίδα την ημέρα από τη Ζήνα Κουτσελίνη

Είναι η αλήθεια με την οποία θα καταφέρουμε να κρατηθούμε στον φωτεινό δρόμο της ζωής. Είμαστε εμείς που θα πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας... που θα ατενίσουμε τον ορίζοντα... που θα μετρήσουμε τα αστέρια όπως τότε που ήμασταν παιδιά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top