Διάθεση για νέα ξεκινήματα με το βιβλίο «Ψυχική Βιταμίνη»!

Ένα restart θα σε βοηθήσει να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου

Πέφτεις στα πατώματα όταν αποτυγχάνεις; Ξαναζείς με τη φαντασία σου τα αρνητικά σχόλια των άλλων; Πιστεύεις ότι χρειάζεται να αποδεικνύεις συνεχώς την αξία σου; Παίρνεις προσωπικά ό,τι σου συμβαίνει;

«Οι Απείθαρχοι» της Σεμίνας Διγενή

Μήπως ήρθε η στιγμή να κάνεις μια επανεκκίνηση; Ένα restart που θα σε βοηθήσει να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου;

Το βιβλίο "Ψυχική Βιταμίνη"

Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου, συγγραφέας του βιβλίου «Ψυχική Μπουγάδα», μας φέρνει τώρα με την «Ψυχική Βιταμίνη», εκδόσεις Ψυχογιός. 60 + 1 δυναμωτικές ιδέες, που θα μας οπλίσουν με θάρρος και σοφία, για να επαναπροσδιορίσουμε τον εαυτό μας, να μπορέσουμε να αλλάξουμε τις συνήθειές μας, τον τρόπο που σκεφτόμαστε τα εμπόδια της ζωής, τη στάση μας απέναντι στις σχέσεις μας, τις αντιδράσεις μας στα γεγονότα.

Κατερίνα Τσεμπερλίδου

Αν ακολουθήσεις τις ιδέες του βιβλίου και της Κατερίνας Τσεμπερλίδου θα πραγματοποιήσεις τις αλλαγές που θες 

Αν ακολουθήσουμε τις ιδέες του βιβλίου σε διαφορετικούς τομείς της ζωής μας, θα προχωρήσουμε σε ένα restart, μια επανεκκίνηση. Θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τις αλλαγές που πάντα θέλαμε και που υποσχεθήκαμε στον καθρέφτη μας. Αν αλλάξουμε εμείς, θα αλλάξει και η ζωή μας και θα γίνει πιο ευτυχισμένη.

Η συγγραφέας Κατερίνα Τσεμπερλίδου

Η συγγραφέας  Κατερίνα Τσεμπερλίδου

«Ψυχική Βιταμίνη», της Κατερίνας Τσεμπερλίδου, εκδόσεις Ψυχογιός. Ένα βιβλίο που μας κινητοποιεί να πραγματοποιήσουμε τις αλλαγές που μας ταιριάζουν, για να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Γιατί το αξίζουμε!

βιβλίο Ψυχική Βιταμίνη

Θα το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία, στα site των βιβλιοπωλείων και εδώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top