Mάνα: Ένα κοινωνικό παραμύθι για ενήλικες

Παιδικοί φόβοι και απώλειες αγαπημένων προσώπων

Ο θεατρικός συγγραφέας Σταμάτης Πακάκης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube αποσπάσματα από το CD του βιβλίου του «ΜΑΝΑ», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις i-Write Publications, και μας προσκαλεί να πάρουμε μία γεύση του συγκεκριμένου πρότζεκτ που έγινε και θεατρική παράσταση (Θέατρο Faust 2018).

«Η Κληρονομιά» σε On Demand προβολή

Η Αθηνά Παππά και ο Σταμάτης Πακάκης

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Αθηνά Παππά, Ουρανία Φουρλάνου, Χάρης Αττώνης, Σταμάτης Πακάκης, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Ελεάννα Φινοκαλιώτη, Ευφημία Καλογιάννη και η Μυρσίνη Δόξα.

Η Αθηνά Παππά

Λίγα λόγια για το έργο

«ΜΑΝΑ»: Ένα μουσικό, σκοτεινό κοινωνικό παραμύθι για ενήλικες. Ανθρώπινες σχέσεις, ανθρώπινα πάθη, ανθρώπινα τραύματα! Όλα μπερδεύονται κατά τη διάρκεια του Ύπνου. Ύπνος με «Ύ», διότι είναι ο μικρός γιος της Νύχτας, φίλος των μικρών παιδιών καθώς και σύμμαχος της Μάνας.

Οι δύο μεγάλες συναυλίες της Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Ποιας Μάνας; Της δικής σου Μάνας… της δικής μου Μάνας… της Μάνας όλων μας…

Η Ουρανία Φουρλάνου

Η ιδέα της Μάνας λοιπόν!

Ο Σταμάτης Πακάκης

Παιδιά… Αγόρι-Κορίτσι.. Παιδικά παιχνίδια… Φανταστικοί φίλοι… Παιδικοί δαίμονες… Παιδικά τραύματα… Σχέση Μάνας-Παιδιού και πώς αυτή διαμορφώνει την πορεία μας ως ενήλικες. Παιδικοί φόβοι, ενηλικίωση, «φορεμένοι» κοινωνικοί ρόλοι, βία κατά των γυναικών, το πέρασμα του χρόνου, η απώλεια των αγαπημένων μας προσώπων, το διαζύγιο, η τεκνοθεσία και ο κοινωνικός καθωσπρεπισμός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top