Εικαστική έκθεση «2x2 The GrIt» με 8 καλλιτέχνες

Τα ερωτήματα, οι αγωνίες και οι προσωρινές τους απαντήσεις στον καμβά

"2x2 The GrIt"

Το  Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών και η "TheProjectGallery" διοργανώνει μια ιδιαίτερη εικαστική έκθεση με τον τίτλο "2x2 The GrIt". 

Η πρώτη ατομική έκθεση του Νίκου Γιαμπάνη με τίτλο «Vessels»

Η έκθεση αυτή αποτελεί συνέχεια της συνεργασίας της UrbanAct με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, σε μια προσπάθεια να προβάλλουμε το έργο νέων επώνυμων καλλιτεχνών από το χώρο της streetart, από την Ελλάδα και την Ιταλία.

Μέσα από αυτόν τον δημιουργικό διάλογο των καλλιτεχνών, η έκθεση θα προσσεγγίσει το  σύγχρονο εικαστικό περιβάλλον των δύο χωρών. Η έκθεση υλοποιείται στα πλαίσια της "XVIItalianContemporaryDay".

Στην παρούσα έκθεση συμμετέχουν οκτώ (8) καλλιτέχνες οι:

Blaqk, Kez, Kostis Damoulakis aka Jamer και Same84 από την Ελλάδα και οι 2501, Etnik, Ozmon και Paolo Psiko από την Ιταλία.

Αρκετοί από τους προαναφερόμενους καλλιτέχνες έχουν συμμετάσχει στα προγράμματα τοιχογραφιών που υλοποιούμε στην Ελλάδα, και ορισμένοι "προετοιμάζονται" για την πρώτη τους επίσκεψη στην χώρα μας. Οι καλλιτέχνες παρουσιάζουν, ο καθένας στην ίδια διάσταση χώρου "2x2", μια άλλη οπτική του έργου τους.

Τα ερωτήματα, οι αγωνίες, οι αμφιβολίες και οι προσωρινές τους απαντήσεις περνάνε από τον "καμβά" του δημόσιου χώρου, στον κλειστό προσωπικό τους χώρο-στούντιο, και από κει "εκ-τίθενται" εκ νέου στο ευρύ κοινό.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top