«Τα χρονικά του Δρακοφοίνικα» γίνονται η πρώτη ελληνική επική ταινία

Βασισμένη στο ελληνικό κόμικ του Γιάννη Ρουμπούλια

«Τα χρονικά του Δρακοφοίνικα» γίνονται η πρώτη ελληνική επική ταινία
Η ταινία, τα γυρίσματα της οποίας είναι σε εξέλιξη, βασίζεται στο ελληνικό κόμικ του Γιάννη Ρουμπούλια «Τα χρονικά του Δρακοφοίνικα» και θα είναι η πρώτη ελληνική επική ταινία. Ο εμπνευστής του κόμικ, ο Γιάννης Ρουμπούλιας, θα ενσαρκώσει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, δηλαδή τον ήρωα που ο ίδιος δημιούργησε!

Η ιστορία εκτυλίσσεται σ’ έναν φανταστικό κόσμο ,τον οποίο διαφεντεύει η πανίσχυρη Αυτοκρατορία του Δρακοφοίνικα. Ο Ήρωας , ο Ντράγκαρ, είναι ένας βάρβαρος πολεμιστής, ο οποίος έχει σκλαβωθεί και επαναστατεί… , επιθυμώντας να γυρίσει πίσω στον τόπο του και στην αγαπημένη του γυναίκα, την Μπρέννα. Για να εξασφαλίσει την έξοδο του, παίρνει όμηρο την κόρη του στρατηγού.. και στο δρόμο του θα έρθει αντιμέτωπος με πολλούς κινδύνους, αλλά ο Ντραγκάρ θα είναι … Αδάμαστος.

Οι συντελεστές χρησιμοποιούν μια διαδικτυακή πλατφόρμα, κατά την οποία όποιος θέλει μπορεί να συνεισφέρει στα έξοδα της ταινίας, ενώ με αυτόν τον τρόπο έχουν καλυφθεί ως τώρα τα ενδυματολογικά έξοδα, καθώς δεν υπάρχει κάποια επιχορήγηση ή χορηγία για την παραγωγή της ταινίας.

Τέλος, ο πολιτιστικός σύλλογος μεσαιωνικών πολεμικών τεχνών «Άρμα Ελλάς» έχει αναλάβει τις χορογραφίες- σκηνές μάχης της ταινίας, ενώ ο σκηνοθέτης Θάνος Κερμίτσης έχει ήδη βραβευτεί για ταινίες μικρού μήκους που έχει σκηνοθετήσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top