Βράδια μοναχικά, χωρίς άστρα: Μία αφήγηση για τις μέρες της πανδημίας

Το συγκινητικό βιβλίο του Μιχάλη Χορευτάκη

Βράδια μοναχικά, χωρίς άστρα

Λίγους μήνες μετά το εντυπωσιακό του συγγραφικό ντεμπούτο με το μυθιστόρημα “Οι Βελουδένιες”, ο Μιχάλης Χορευτάκης επιστρέφει με ένα βαθύτατα συγκινητικό βιβλίο.

Ο Πρωτάρης: Από το βιβλίο στην κινηματογραφική ταινία!

Τα “Βράδια μοναχικά, χωρίς άστρα” αποτελούν μία σπαρακτική αφήγηση για τις ημέρες της πανδημίας, και τον καθημερινό αγώνα του ανθρώπου, με ένα και μοναδικό πρόσημο: την - αληθινή και άσβεστη - δίψα για ζωή. Ένα βιβλίο που φέρνει δάκρυα στα μάτια, ένα ανάγνωσμα που δεν πρέπει να χάσετε.

Πλοκή 

Μια γυναίκα εργαζόμενη στην καθαριότητα του δήμου. Ένας νεαρός ντελιβεράς, που αγωνίζεται να επιβιώσει. Δύο φίλοι, ενωμένοι στα καλά και στα δύσκολα. Μία ηλικιωμένη, που περιμένει το εγγόνι της στο χωριό. Όλοι τους πιασμένοι στα δίχτυα μίας νέας καθημερινότητας, αυτής της πανδημίας.

«Και μη χειρότερα!»: Το πρώτο βιβλίο της Tίνας A. Μιχαηλίδου

 

Ο Μιχάλης Χορευτάκης

Ποιος είναι ο Μιχάλης Χορευτάκης 

Ο Μιχάλης Χορευτάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κίσαμο Χανίων. Το 2003 εισήχθη στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε το 2008. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, συνέχισε τις σπουδές του στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου έλαβε το δεύτερο πτυχίο του ως επικοινωνιολόγος-δημοσιογράφος το 2012. Ήδη από το 2010 εργάζεται ως δημοσιογράφος σε τηλεοπτικούς σταθμούς (Star Channel, Ant1) και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, όπου και συνεχίζει μέχρι σήμερα, ενώ τα τελευταία χρόνια άρχισε να ασχολείται ενεργά με τη συγγραφή. Τα “Βράδια μοναχικά, χωρίς άστρα” αποτελούν τη δεύτερη συγγραφική του προσπάθεια.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top