Το μήνυμα Τσιτσιπά για τον κορωνοϊό - Είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες

Η πρώτη διαδικτυακή ημερίδα στις 29/06 με θέμα «Η μάχη με τον Covid-19»

Δείτε στο video το μήνυμα που στέλνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς

«Η ζωή είναι όπως το τένις. Χρειάζεται συγκέντρωση, ηρεμία, υπομονή και καθαρή σκέψη. Πρέπει να μπορείς να μπορείς να ψυχολογήσεις τον αντίπαλο, να βρεις τα μειονεκτήματά του και να χτίσεις τη στρατηγική για τη νίκη. Εμείς οι Έλληνες το αποδείξαμε στην πανδημία. Μείναμε ενωμένοι, κερδίσαμε όλα τα σετ και τελικά τον αγώνα. Τον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό. Είμαστε περήφανοι για τη νίκη μας, είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες».

Η πρώτη διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Η μάχη με τον Covid-19»

Αυτό είναι το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά για την πρώτη διαδικτυακή ημερίδα της Update Entertainment με θέμα «Η μάχη με τον Covid-19: Η επόμενη μέρα μετά την πανδημία», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου 2020.

Οι καλεσμένοι και ομιλητές θα είναι από τον χώρο της Υγείας, της Πολιτικής και της Οικονομίας, του Αθλητισμού και του Πολιτισμού. 

Από τις 14:00 έως και τις 21:30, με σύμμαχο την αλληλεγγύη και κεντρικό άξονα την κοινωνική ευθύνη θα αναφερθούν στις ευκαιρίες, τις προοπτικές και τα προβλήματα που θα συναντήσουμε την επόμενη μέρα στον τομέα της οικονομίας, της υγείας, της ναυτιλίας, του τουρισμού, του αθλητικού και καλλιτεχνικού χώρου, με την αρωγή της τεχνολογίας.

Συνδέσεις με κάθε γωνιά της Ελλάδας, ανταποκρίσεις από Έλληνες του εξωτερικού, συλλόγους ασθενών που αναλύουν ελλείψεις και προβλήματα που αντιμετώπισαν, αναλύσεις εκλεκτών επιστημόνων και επιχειρηματιών, απόψεις καλλιτεχνών αλλά και μηνύματα αθλητών θα ενώσουν το πάζλ μιας ημερίδας που θα συζητηθεί για το τι περιμένουμε και με ποιο τρόπο θωρακιζόμαστε για την επόμενη μέρα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top