Η πρώτη διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Η μάχη με τον Covid-19»

Συνδέσεις με κάθε γωνιά της Ελλάδας

διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Η μάχη με τον Covid19»

Στις 29 Ιουνίου 2020, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη διαδικτυακή ημερίδα με θέμα "Η μάχη με τον Covid19.

Η επόμενη μέρα της πανδημίας“ από την εταιρεία Update Productions με καλεσμένους και ομιλητές μεταξύ άλλων από το χώρο της Υγείας, της Πολιτικής και της Οικονομίας, του Αθλητισμού και του Πολιτισμού. 

Από τις 14:00 έως και τις 21:30, με σύμμαχο την αλληλεγγύη και κεντρικό άξονα την κοινωνική ευθύνη θα ιχνηλατήσουμε τις ευκαιρίες, τις προοπτικές και τα προβλήματα που θα συναντήσουμε την επόμενη μέρα στον τομέα της οικονομίας, της υγείας, της ναυτιλίας, του τουρισμού, του αθλητικού και καλλιτεχνικού χώρου με την αρωγή της τεχνολογίας. 

Έφυγε από τη ζωή ο εικαστικός Κωνσταντίνος Ξενάκης

Συνδέσεις με κάθε γωνιά της Ελλάδας, ανταποκρίσεις από Έλληνες του εξωτερικού, συλλόγους ασθενών που αναλύουν ελλείψεις και προβλήματα που αντιμετώπισαν, αναλύσεις εκλεκτών επιστημόνων και επιχειρηματιών, απόψεις καλλιτεχνών αλλά και μηνύματα αθλητών θα ενώσουν το πάζλ μιας ημερίδας που θα συζητηθεί για το τι περιμένουμε και με ποιο τρόπο θωρακιζόμαστε για την επόμενη μέρα. Μια ανοιχτή συζήτηση με ανεξάρτητη πολιτική ματιά και πολύ θετική διάθεση. Η ημερίδα θα αναμεταδοθεί από αναγνωρισμένα και έγκριτα Μέσα του Ηλεκτρονικού Τύπου ενώ η αναμετάδοση μέσω Κοινωνικών Δικτύων θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους να συμμετέχουν με τις ερωτήσεις, τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top