Η επιστήμη του έρωτα, στο θέατρο Αθήναιον

Από 6 Μαρτίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων

και Ήρα Παπακωνσταντίνου

Από 6 Μαρτίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων το «Σεξ Λεξικόν, η επιστήμη του Έρωτα» θα φιλοξενείται στη σκηνή του θεάτρου «Αθήναιον».

«Η Πόρνη από πάνω», με την Κατερίνα Διδασκάλου

Έρωτας. Τι είναι ο έρωτας; Αν δεν περάσεις από σαράντα κύματα, δεν θα τον ανακαλύψεις. Έτσι και ο Τάκης (Γιώργος Αμούτζας) και η Κάτια (Ήρα Παπακωνσταντίνου), δύο ερωτευμένοι δεκαεπτάχρονοι στην εποχή του 1978, μία εποχή προσδοκιών, διεκδικήσεων και μετασχηματισμών, θα κάνουν τη βουτιά τους στην υπέροχη τρικυμία του έρωτα. Μέσα από αυτό το ταξίδι, που οργανώνουν καιρό, με προορισμό την πρώτη τους φορά, οι δύο ήρωες θα αναμετρηθούν και θα αναμετρήσουν τα «εγώ» τους.

Ο πανικός της άγνοιας θα τους οδηγήσει σε ένα ηθικοπλαστικό λυσάρι, παλαιών αρχών, στο «Σεξ Λεξικόν». Αυτό το «αναχρονιστικό, οπισθοδρομικό, παλαιομοδίτικο λεξικό» θα τους βάλει σε μεγάλους μπελάδες. Εκείνο που σχεδίαζαν τόσον καιρό, τελικά θα τους φέρει αντιμέτωπους με πολλά ευτράπελα και θα κληθούν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες μίας ολόκληρης ζωής μέσα σε μία ώρα. Η ιστορία των δύο παιδιών, μας θυμίζει με απόλυτη τρυφερότητα και χιούμορ, εκείνη την πρώτη φόρα, η οποία διέπεται από τα ίδια, διαχρονικά συναισθήματα είτε στην εποχή της μεταπολίτευσης είτε στη σύγχρονη εποχή αλλά και σε κάθε εποχή. Θα πετύχουν τον στόχο τους; Θα το μάθουμε μέσα από τα άγνωστα μονοπάτια του έρωτά τους.

Η Αθήνα της Μπελ Επόκ - κύκλος εκδηλώσεων

Ταυτότητα παράστασης

Κείμενο: Σπύρος Δ. Μιχαλόπουλος
Σκηνοθεσία: Σταύρος Σβήγκος
Παίζουν: Γιώργος Αμούτζας, Ήρα Παπακωνσταντίνου
Κοστούμια: Νίκος Χαρλαύτης
Βοηθός σκηνοθέτη: Χρήστος Δαλκυριάδης
Μουσική επιμέλεια/ σχεδιασμός φωτισμού: Σταύρος Σβήγκος
Φωτογραφίες: Μάνος Ξηρουχάκης
Παραγωγή: Γιώργος Αμούτζας


Ημέρες & ώρες παραστάσεων - Παρασκευή: 21.00, Σάββατο: 21.00, Κυριακή: 20.00, διάρκεια παράστασης:  70 λεπτά

Τιμές εισιτηρίων - Γενική: 12 €, άνω των 65: 10 €, ανέργων/φοιτητικό/ομαδικό: 10 €

Πληροφορίες-Κρατήσεις - Θέατρο Αθήναιον: 2310 832060, θέατρο Αριστοτέλειον: 2310 262051, σύγχρονο Θέατρο «Βασίλης Διαμαντόπουλος»: 2310 530660
 
Προπώληση εισιτηρίων στο ticketservices.gr και στα ταμεία των θεάτρων Αριστοτέλειον και Αθήναιον.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top