Ο Πήτερ Παν και η Τίνκερμπελ φέρνουν την Άνοιξη στο θέατρο Λαμπέτη

Μια θεαματική περιπέτεια στη Χώρα του Ποτέ με θέμα την κλιματική αλλαγή

Πήτερ Παν στο θέατρο Λαμπέτη

Ο Πήτερ Παν και η Τίνκερμπελ φέρνουν την Άνοιξη στο θέατρο «Λαμπέτη». Η θεαματική περιπέτεια στη Χώρα του Ποτέ με θέμα την κλιματική αλλαγή κάνει πρεμιέρα στις 16 Φεβρουαρίου με θέμα την κλιματική αλλαγή.

Σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία της δημοφιλούς δημιουργού παιδικών θεαμάτων Γιούλης Ηλιοπούλου, το έργο «Πήτερ Παν – Τίνκερμπελ & Κάπτεν Χουκ στη xώρα του Ποτέ». περνά σημαντικά μηνύματα ζωής για τη φιλία, για την επιμονή στο στόχο μας, για τη γενναιοδωρία, την μεγάλη αξία της οικογένειας στη σύγχρονη κοινωνία.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα πολύχρωμο σκηνικό με παραμυθένια κοστούμια με μια μεγάλη ομάδα εξαιρετικά ταλαντούχων ηθοποιών και χορευτών που ντύνεται με κιν/κά γυρίσματα και 3D animation στο ανακαινισμένο θέατρο Λαμπέτη.

Το κεντρικό μήνυμα του έργου είναι η ευθύνη που έχουμε όλοι μας για την καταστροφή του περιάλλοντος και η επιτακτική ανάγκη να προστατεύσουμε με κάθε τρόπο τη φύση. Να συνειδητοποιήσουν τα παιδιά, αυριανοί πολίτες αυτού του κόσμου ότι η κλιματική αλλαγή , αν δεν παρθούν μέτρα από όλους μας απειλεί τις ζωές και το μέλλον μας.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Πήτερ Παν και οι φίλοι του καλούνται να σώσουν τη χώρα του Ποτέ που κινδυνεύει εξαιτίας του Κάπταιν Χουκ ο οποίος κατασκεύασε μια μηχανή κάπου στη Γη. Τη μετέφερε στη χώρα του Ποτέ και αφού έκαψε τη βλάστηση στο μεγάλο βουνό άρχισε τις εργασίες του τρυπώντας το έδαφος για να βρει χρυσό, αλλά και να αποσπάει το πολύτιμο υλικό Νάρντια που δημιουργείται από τη Νεραϊδόσκονη και γίνεται διαμαντόπετρες πάνω στους βράχους.

Έτσι γέμισε τον τόπο με διοξείδιο του άνθρακα και άρχισε να μολύνει και το νερό της θάλασσας. Οι νεράιδες, οι γοργόνες, οι Ινδιάνοι, τα χαμένα παιδιά, τα ζώα, τα φυτά, τα λουλούδια άρχισαν να αρρωσταίνουν. Η χώρα του Ποτέ κινδυνεύει να εξαφανιστεί. 

Ο Πήτερ Παν με την βοήθεια όλων των φίλων του πρέπει να σταματήσει αυτή την καταστροφή από τους πειρατές και να σώσει το περιβάλλον και τους κατοίκους της χώρας του. Η μαχη η επιμονή του το θάρρος και το δίκιο του θα τον οδηγήσουν στο τέλος, στη νίκη και νέοι κανόνες θα μπουν σε όλους όσους ζουν εκεί για να προστατέψουν στο μέλλον τη φύση, το περιβάλλον που τους χαρίζει τη ζωή.

Είδος: Για παιδιά και όλη την οικογένεια

Πρωταγωνιστούν: Αναστάσης Κολοβός, Φανή Παρλή, Γιάννης Χριστοφάνης, Δέσποινα Κασσιώτη, Μάριος- Σέρτζιο Μπουσι, Νίκος Παππαδάκης, Γιώργος Λουρωτός

Πληροφορίες

Θέατρο Λαμπέτη (Λεωφ. Αλεξάνδρας 106 – κέντρο Αθήνας)

Έναρξη παραστάσεων: 16 Φεβρουαρίου 2020
 
Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Κυριακή στις  11:30 & καθημερινές για σχολεία
 
Διάρκεια: 90’ με δεκάλεπτο διάλειμμα
 
Τηλ. Κρατήσεων: 210-4830330
 
Εισιτήρια: Α Ζώνη 12 ευρώ γενική είσοδος,  Β Ζώνη 10 ευρώ γενική είσοδος
 
Προπώληση: www.viva.gr
 
Ανέργων – Πολυτέκνων: 8 ευρώ
 
Γκρουπ άνω των 20 ατόμων: 7 ευρώ
 
Ειδικές τιμές για σχολεία (τηλ. 6937709958)

Συντελεστές

Θεατρική διασκευή:  Γιούλη Ηλιοπούλου

Σκηνοθεσία: Γιούλη Ηλιοπούλου

Μουσική επένδυση: Κρίστελ Καπερώνη

Ειδικές κατασκευές: Θόδωρος  Τσιμπλάκης

Σκηνικά- Κοστούμια: Τζούλια Μάρκο

Φωτισμοί-3D ANIMATION: Λάμπρος Σούνδιας

Κινησιολογία: Γιούλη Ηλιοπούλου

Χορογραφίες: Φανή Παρλή

Δ/νση Παραγωγής: Αντώνης Μαρκόγιαννης

Παραγωγή: ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΙΟ 

Επικοινωνία: Κωνσταντίνος Πλατής

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top