Εργοστάσιο θαυμάτων: Έργα κοινωνικής συνεισφοράς από καθημερινούς ανθρώπους

Η εκπαίδευση στην Ηγεσία οδηγεί στη δημιουργία θαυμάτων!

ζευγάρι φίλων

Με κίνητρο το πάθος για μια καλύτερη ζωή και έναν πιο δίκαιο κόσμο, μια εμπνευσμένη ομάδα ανθρώπων παρουσιάζει Project και ιδέες με σκοπό να αλλάξουν την πόλη και τη χώρα μας. «Εργοστάσιο θαυμάτων - Έργα συνεισφοράς με κοινωνικό αντίκτυπο από καθημερινούς ανθρώπους»  είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργανώνει η ομάδα της Μεταμόρφωσις, εταιρεία καινοτόμων βιωματικών εκπαιδεύσεων, στις 30 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στο Μεταξουργείο(Κορδάτου 21). 

Ένας ιστορικός και αρχιτεκτονικός περίπατος στο Κέντρο της Αθήνας

Πιο συγκεκριμένα:

  •  Όσοι επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν σχετικά με τα κοινωνικά Project, να συζητήσουν με τους οραματιστές τους, ακόμα και να συμμετάσχουν στις δράσεις που τους εμπνέουν και τους ευαισθητοποιούν
  • Να δουν την τεχνογνωσία του προγράμματος της Μεταμόρφωσις που επιτρέπει στους ανθρώπους να πετυχαίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμα και στο επίπεδο της κοινωνίας.
  •  Η ομάδα της Μεταμόρφωσις δραστηριοποιείται εδώ και 10 χρόνια με κομβικό ρόλο και σημαντικό έργο στη δημιουργία και ανάπτυξη δράσεων κοινωνικής συνεισφοράς έχοντας πάνω από 3000 συμμετέχοντες στο ενεργητικό της, που έχουν δημιουργήσει πάνω από 150 διαφορετικά project κοινωνικής συνεισφοράς. 

Στις 30 Νοεμβρίου στις 11:00 στο Μεταξουργείο, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα έργα κοινωνικής συνεισφοράς που δημιουργούν εμπνευσμένοι καθημερινοί άνθρωποι μέσα από τα εργαστήρια της Μεταμόρφωσις. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top