«Η περαστική» για τρεις μόνο παραστάσεις στο θέατρο ΕΚΣΤΑΝ

Μία ιστορία του Γάλλου συγγραφέα Ντενιζόν

περαστική

«Η περαστική» του Ζαν Πωλ Ντενιζόν έρχεται στο θέατρο «Εκστάν» για τρεις μόνο παραστάσεις Σάββατο 4, 11 και 18 Μαΐου στις 9 μ.μ.
«Στο χαμηλών τόνων, αλλά μεστό ουσίας «πολυχώρο» ΕΚΣΤΑΝ, με το Βραβείο Διεθνούς Ρεπερτορίου των Κριτικών Θεάτρου, η ιστορία του Ντενιζόν σε κρατά καθηλωμένο σε όλη τη διάρκεια τής χωρίς διάλειμμα παράστασης, ενισχυμένη γλυκόπικρα αλλά διακριτικά από την ατμοσφαιρική μουσική του Γιάννη Ιωάννου.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Με το κύρος της διδασκαλίας του ίδιου του συγγραφέα, οι δύο Έλληνες ηθοποιοί του χάρισαν συγκλονιστικές ερμηνείες. (Από τον Κυριάκο Π. Λουκάκο, επίτιμο πρόεδρο της «Ενώσεως Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών», Critics corner, 18 Απριλίου 2019 ).

Ένα θέατρο μόνο για ψαγμένους θεατές κι αδιαμφισβήτητες επιτυχίες. Κυριαρχεί ο «κυματοθραύστης» δύο εξαίρετων ηθοποιών και του σπάνιου αυτού σύγχρονου Γάλλου σκηνοθέτη που αναλαμβάνει το δυσχερές κι εξ ορισμού διπλό έργο να σκηνοθετήσει το ίδιο του το κείμενο.(Από τον Κωνσταντίνο Μπούρα, Θεατρολόγο/Κριτικό 27 Φεβρουαρίου 2019)

Εκείνος κι Εκείνη που εμψυχώνουν ομοιοπαθητικά, συγκινούν, με μοναδική ακρίβεια λέξεων, λόγου, χρόνων, ηχοχρωμάτων εγκλίσεων, οι δυο έξοχοι ταγμένοι ηθοποιοί μας, γαλλικής, ελληνικής και συνάμα οικουμενικής παιδείας, Γιάννης Σταματίου και Ελένη Παπαχριστοπούλου. Με τη μοναδική μουσική του Γιάννη Ιωάννου. (Λέανδρος Πολενάκης, εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ», 14 Απριλίου 2019).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top