ThinkBiz Academy 2019: Διήμερο «βουτιά» στην νεανική επιχειρηματικότητα

Η πρόδρος του ThinkBiz Κωνσταντίνα Μουντάκη μίλησε στο star.gr

Βίντεο από το ThinkBiz Academy 2018

Το ThinkBiz Academy, το πιο νεανικό event επιχειρηματικότητας επιστρέφει ανανεωμένο για 3η συνεχόμενη χρονιά στις 17 και 18 Μαΐου στην OTEAcademy.  Πρόκειται για ένα διήμερο-βουτιά στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας. Αν είσαι νέος και θες να ανακαλύψεις τις επιχειρηματικές σου προοπτικές δεν πρέπει να το χάσεις!

ThinkBiz Academy 2019: Το πιο νεανικό event επιχειρηματικότητας επιστρέφει!

Το star.gr μίλησε με την Κωνσταντίνα Μουντάκη, πρόεδρο του ThinkBiz και head organizer του ThinkBiz Academy.

Η Κωνσταντίνα Μουντάκη, πρόεδρος του ThinkBiz και head organizer του ThinkBiz Academy

Ποιος είναι ο στόχος του ThinkBiz Academy;

«Στόχος του ThinkBiz Academy είναι η διάδοση της επιχειρηματικότητας. Πρόκειται για ένα διήμερο πολυσυνέδριο που θέλει να φέρει τους νέους πιο κοντά στον επιχειρηματικό χώρο, τον οποίο θα μπορούν να ανακαλύψουν από κάθε πλευρά, να τους βοηθήσει να ρισκάρουν και να εξελιχθούν. Προσπαθούμε ουσιαστικά να δώσουμε στους νέους μία 360° εμπειρία με πραγματικά βιωματικό τρόπο».

Η ομάδα του ThinkBiz Academy

Η ομάδα του ThinkBiz Academy
 
Τι περιλαμβάνει το συνέδριο και πως βοηθά όσους λάβουν μέρος σε αυτό;

«Κατά την διάρκεια του συνεδρίου οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν διαδραστικές ομιλίες και workshops, 1on1 interviews, fire chats και panels.  Επίσης, μπορούν να συμμετάσχουν σε open discussions, προσομειώσεις συνεντεύξεων και πολλά interactive επιχειρηματικά happenings, να πάρουν συμβουλές για συνεντεύξεις, linkedin και βιογραφικό, να κάνουν networking με εταιρείες, startups, φοιτητικούς οργανισμούς ή άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και φυσικά να βρουν τον καταλύτη τους». 

Τι διαφορετικό θα έχει το φετινό ThinkBiz Academy;

«Ο φετινός μας υπότιτλος είναι “Elevator Catalyst”! Πρέπει να ρισκάρεις για να εξελιχθείς. Να καινοτομείς για να πετύχεις.
Ο καταλύτης είναι η ουσία που αυξάνει την ταχύτητα μιας χημικής αντίδρασης.

Ανακάλυψε τί είναι αυτό που καταλύει τα πράγματα μέσα σου, αλλά και πώς εσύ ο ίδιος μπορείς να ανατρέψεις τα δεδομένα γύρω σου.  #FindYourCatalyst Ειδικά φέτος επενδύουμε στο βιωματικό κομμάτι ώστε ο καθένας να φτιάχνει το πρόγραμμά του όπως θέλει με βάση τα ενδιαφέροντά του και να φύγει έχοντας περάσει το πιο διαδραστικό, γεμάτο και fun 2ήμερο»!

Το ThinkBiz Academy είναι ανοιχτό σε κάθε νέο που τον ενδιαφέρει η επιχειρηματικότητα και οι τομείς γύρω από αυτή, έχει όρεξη και πάθος, θέλει συνεχώς να εξελίσσεται και δεν φοβάται να ρισκάρει. Ο τρόπος για να έρθουν οι συμμετέχοντες και να λάβουν μέρος είναι πολύ απλός, μπορούν να μπουν στο site μας, στην εκδήλωση του facebook ή στο site του viva και να αγοράσουν το early birds εισιτήριό τους. Μετά τα αφήνουν όλα στην υπέροχη ομάδα μας, τους ομιλητές, τους trainers και τους υποστηρικτές μας! 

ThinkBiz Academy 2019

Το ThinkBiz Academy έρχεται για 3η χρονιά

Το ThinkBiz Academy είναι μια πρωτοβουλία του ThinkBiz, του πρώτου φοιτητικού συλλόγου επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα με βάση το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

 

Της Μαρίας Κυπραίου

email: mkipreou@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top