Θέατρο για βρέφη: «Έξω Πάνω Μέσα Κάτω»

Ένα μωρό ανακαλύπτει ότι μία εικόνα αλλάζει ανάλογα με το πώς τη βλέπουμε

Έξω Πάνω Μέσα Κάτω

Το Βρεφικό Θέατρο του ΚΘΒΕ παρουσιάζει τη δεύτερη παραγωγή του με τίτλο «Έξω Πάνω Μέσα Κάτω» σε σύλληψη ιδέας-σκηνοθεσία Κατερίνας Καραδήμα και μουσική Φοίβου Δεληβοριά.

Η νέα παράσταση-έκπληξη για βρέφη από 8 μηνών έως νήπια 4 χρόνων, η οποία κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, στο Βασιλικό Θέατρο, έρχεται μετά τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης «Κοίτα!», που εγκαινίασε το Βρεφικό Θέατρο του ΚΘΒΕ το 2017 και παρουσιάστηκε για δύο χρονιές.

Λίγα λόγια για το έργο

Ένα μωρό, αυτή τη φορά αγόρι, ανακαλύπτει ότι μια εικόνα αλλάζει ανάλογα με την πλευρά που τη βλέπεις. Τι συμβαίνει στο πάνω και τι στο κάτω; Και τι αλλάζει στο μέσα και τι στο έξω; Ένα κουτί που καλεί το μωρό να ανέβει πάνω, για να ανακαλύψει έπειτα το κάτω. Ένας μαγικός φίλος που καλεί το μωρό να καταστρώσουν ένα σχέδιο μέσα. Και μια μαμά κι ένας μπαμπάς που αφήνουν ελεύθερο το μωρό να παίξει έξω. Κι αν το έξω φοβίζει; Κι αν το πάνω είναι πολύ πάνω; Ναι, αλλά το έξω και το πάνω έχει περισσότερη πλάκα και μαθαίνεις... Τι μαθαίνεις; Να μη φοβάσαι και να τολμάς να αλλάζεις τα πράγματα μέχρι να φτάσει η ώρα για το μεγάλο έξω.. Όταν το σπίτι γίνεται μικρό και δε σε χωράει πια! 
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top