Οι «Ιδιωτικές Ζωές» του Ν. Κάουαρντ στο θέατρο «Αλμα»

Ανεβαίνει τον Οκτώβρη σε σκηνοθεσία Π. Φιλιππίδη

Οι «Ιδιωτικές Ζωές» του Ν. Κάουαρντ στο θέατρο «Αλμα»

Το έργο του Νόελ Κάουαρντ «Ιδιωτικές Ζωές», ανεβαίνει από τα τέλη Οκτωβρίου στην Β’ σκηνή του θεάτρου «Άλμα», από τον θεατρικό Οργανισμό S.T.E.P. Το δημοφιλέστερο έργο του κορυφαίου βρετανού συγγραφέα, το οποίο αγγίζει με κωμικό τρόπο τον παραλογισμό του έρωτα, έχει την σκηνοθετική υπογραφή του Πέτρου Φιλιππίδη. Τους κεντρικούς ρόλους θα ερμηνεύσουν η Θάλεια Ματίκα, ο Τάσος Ιορδανίδης, ο Ορέστης Τζιόβας και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Το έργο αναφέρεται στη σχέση του Έλιοτ (Τάσος Ιορδανίδης) και της Αμάντα (Θάλεια Ματίκα), οι οποίοι χωρίζουν, παίρνουν διαζύγιο, παντρεύονται αντίστοιχα τη Σίμπλ (Νικολέτα Κοτσαηλίδου) και το Βίκτορ (Ορέστης Τζιόβας) και φεύγουν για το μήνα του μέλιτος. Ωστόσο θα ξανασυναντηθούν, καθώς και τα δύο ζευγάρια διαλέγουν το ίδιο μέρος και το ίδιο ξενοδοχείο.

Έτσι μέσα από μια σειρά κωμικοτραγικών και επικίνδυνων επεισοδίων, θα αναθερμανθεί η σχέση των πρωταγωνιστών και θα ξεδιπλωθεί επί σκηνής ένα τρελό ερωτικό γαϊτανάκι. Ο συγγραφέας με την καυστική του γραφή, σκιαγραφεί την ανθρώπινη σκληρότητα και ευαισθησία μέσα από το ιδιότυπο χιούμορ του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top