Χαμός για τον Κέβιν Σπέισι στην Επίδαυρο

«Στριμώχνονται» στα εκδοτήρια celebrities και πλήθος κόσμου

Χαμός για τον Κέβιν Σπέισι στην Επίδαυρο
Θα.... "βουλιάξει" η Επίδαυρος από τις χιλιάδες κόσμου που θα σπεύσουν να δουν από κοντά τον πολυαναμενόμενο «Ριχάρδο Γ'» του Σαίξπηρ με τον Κέβιν Σπέισι σε σκηνοθεσία Σαμ Μέντες.

Περίπου 9.000 άνθρωποι θα παρακολουθήσουν κάθε ημέρα, από την Παρασκευή που κάνει πρεμιέρα έως την Κυριακή, στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου το έργο.

Τις 27.500 είχαν φτάσει έως προχθές τα προπωλημένα εισιτήρια για ένα γεγονός που συζητά απ' την αρχή του καλοκαιριού ολόκληρη η χώρα.

Η ιδιαίτερα μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια οδήγησε τους διοργανωτές να προγραμματίσουν στις αρχικά δύο παραστάσεις, άλλη μία την Κυριακή 31 Ιουλίου.


Ο ηθοποιός που μένει στο Γιαλάσι, έφτασε την Τρίτη και γιόρτασε τα γενέθλιά του στην Ελλάδα!

Τον μεγάλο ηθοποιό θα έρθουν να δουν τα περισσότερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, στα οποία συγκαταλέγονται οι σερ Ελτον Τζον και Πίτερ Χολ, ο συλλέκτης Τσαρλς Σάατσι, αλλά και από την άλλη όχθη του Ατλαντικού οι Γουίλεμ Νταφό και Τζον Μάλκοβιτς (που έχουν έρθει ξανά για παραστάσεις στην Επίδαυρο). Δεν αποκλείεται και η παρουσία του Ιθαν Χοκ, που είχε παρουσιάσει το 2009 το «Χειμωνιάτικο Παραμύθι» με σκηνοθέτη και πάλι τον βραβευμένο Σαμ Μέντες (πρώην σύζυγο της Κέιτ Γουίνσλετ).

Όπως σημειώνουν τα ΝΕΑ, το λιμανάκι της Παλαιάς Επιδαύρου έχει χωρητικότητα για 50-60 σκάφη - και μιλάμε για πλεούμενα μήκους δέκα και είκοσι μέτρων -, ενώ το τουριστικό αγκυροβόλιο της Νέας Επιδαύρου έχει 42 θέσεις.

Το traffic από σήμερα είναι αναπόφευκτο - όπως και το δέσιμο αρόδο για τους περισσότερους, ειδικά για τα πολύ μεγάλα σκάφη - ενώ οι ανεπιβεβαίωτες φήμες για την άφιξη του πρίγκιπα Αλβέρτου επιτείνουν τον πανικό και αυξάνουν τις αφίξεις των παπαράτσι, οι οποίοι ήδη επιχειρούν να κλέψουν μια εικόνα του Κέβιν Σπέσι στο ξενοδοχείο «Αριστοτέλης».

Όπως ανέφερε στην εφημερίδα ο αντιδήμαρχος Επιδαύρου Γιώργος Βερδελής όλα τα μαγαζιά θα γεμίσουν αυτές τις μέρες....
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top