Ο Νίκος Πορτοκάλογλου σήμερα στο Λουτράκι

Ποιες είναι οι επόμενες εμφανίσεις του!

Ένα ταξίδι σε πόλεις της Ελλάδας πραγματοποιεί αυτό το καλοκαίρι ο αγαπημένος καλλιτέχνης Νίκος Πορτοκάλογλου με την παράσταση «Ρεμίξ».

Σήμερα όσοι βρίσκεστε στο Λουτράκι Κορίνθου θα έχετε την ευκαιρία να τον απολαύσετε και να ακούσετε τραγούδια από την δισκογραφική του πορεία η οποία μετράει …30 χρόνια!

Τραγούδια τα οποία στις πρώτες εκτελέσεις αφήνουν, λόγω ηλεκτρικής ενορχήστρωσης, μόνο μια υπόνοια ανατολίτικης ρίζας, εδώ με το ούτι και το βιολί, θα δείξουν καθαρά από πού ...προέρχονται!

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα βρίσκεται στην Σαντορίνη, το Σάββατο 6 Αυγούστου στην Κέρκυρα και την Πέμπτη 25 Αυγούστου στην Σητεία και συγκεκριμένα στο κάστρο Καζάρμα.

Επίσης το Σάββατο 27 Αυγούστου θα εμφανιστεί στο Ηράκλειο Κρήτης στο κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης και την περιοδεία του θα κλείσει με μια εμφάνιση στην Αθήνα στο κηποθέατρο Παπάγου την Δευτέρα 19 Σεπτέμβρη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top