Θεατρική παράσταση εντός της Βουλής για να τιμηθεί η Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

H παράσταση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του συλλόγου των υπαλλήλων της Βουλής

Την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, που καθιερώθηκε το 1962 από το Διεθνές Ινστιτούτο Θεάτρου και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Μαρτίου από την παγκόσμια θεατρική κοινότητα, τίμησε η Βουλή των Ελλήνων με ένα θεατρικό δρώμενο.

Η αίθουσα Γερουσίας της Βουλής μεταράπηκε σε ένα ζωντανό σκηνικό καθώς παρουσιάστηκε το βραβευμένο από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών έργο «Εκτός ύλης» ή «Ο μονόλογος ενός καθ’ ομολογία παραλόγου».

Η υπόθεση του έργου τοποθετεί τη δράση της στο ελληνικό κοινοβούλιο όπου ένας υπουργός-ενώπιον συναδέλφων του- λίγο πριν αποχωρήσει οριστικά από το αξίωμά του εκφράζει μία εκ βαθέων και ειλικρινή συγγνώμη προς όλους, αλλά κυρίως προς τον ελληνικό λαό που πάντα είναι πρόθυμος να εναποθέσει τις ελπίδες της σωτηρίας του σε τρίτους. Πρωταγωνιστής ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ενώ συμμετείχαν οι ηθοποιοί Κωνσταντίνος Μουταφτσής και Τάσος Κονταράτος.

H παράσταση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του συλλόγου των υπαλλήλων της Βουλής και θα μεταδοθεί από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης της Βουλής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top